Siyaset ‘TBMM'nin içinde terörist istemiyoruz’

‘TBMM'nin içinde terörist istemiyoruz’

12.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bahçeli özetle şu mesajları verdi:

‘TBMMnin içinde terörist istemiyoruz’

TAHAMMÜL EDEMİYORUZ: Biz TBMM’de terörist istemiyoruz. Terör örgütüne eleman devşiren, sözde Kürdistan propagandasıyla sabırlarımızı kevgire çeviren HDP’yi Türk siyaset ve demokrasi hayatında bir saniye bile görmeye tahammül edemiyoruz. İblis’e piyonluk yapan bölücü terör uzantılarının, TBMM'de bulunması züldür. HDP Diyarbakır Milletvekili olan bir kadının nasıl karanlık münasebet kurduğu deşifre olmuştur. Bu bölücü milletvekili hakkında lazım gelen hukuki takibat, dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili tasarruf derhal temin ve tekemmül etmelidir. Terörist sevdalıları, kamplara gidip gelen insanlık defoları, ihaneti tevzi eden terör trafoları Meclis sıralarındadır.

Haberin Devamı

PATLAMA ORTAKLIĞI: (Kılıçdaroğlu ve Akşener'in üç şehit sonrası açıklamalarını anımsatarak) Taziye mesajları yayınlandı. Patlayan nedir, patlatan kimlerdir, açık ve net değil. PKK’ya, YPG’ye tek bir laf, tek bir atıf yoktur, tek bir eleştiri yoktur. Ey zillet partileri, yürekliyseniz itiraf edin, 'PKK bomba tuzakladı, sonra da patlattı' derseniz sadece ve sadece adam olursunuz. Korkakça tutum bölücülüğe sinyaldir.

DİAYDER’LE TOPLANTI YAPTIN MI? CHP Genel Başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde terör örgütüyle irtibat ve iltisak içinde olanların işe alınmasıyla ilgili görevli müfettişlere ateş püskürüyor. DİAYDER’in referansıyla belediyede işe girdikleri iddia edilenlerin destekçisi Kılıçdaroğlu'dur. Bize sarayın sözcüsü diyen Kılıçdaroğlu, Kandil’in teşrifatçısı, tedarikçisidir. DİAYDER iddianamesinde Kılıçdaroğlu’nun adı geçiyor mu geçmiyor mu? Bu zat, DİAYDER’in bölücü mensuplarıyla toplantı yaptı mı yapmadı mı?

Haberin Devamı

KAZAKİSTAN'DA FETÖ PARMAĞI: Türk dünyasının kilit taşı Kazakistan’dır. Bize kalırsa, Kazakistan’daki yasa dışı gösterilerde FETÖ parmağını çok iyi araştırmak elzemdir.

TTB NE ZAMAN KAPATILACAK? Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun acil kullanım onayı verdiği ve şahsımın da seve seve kullandığı Turkovac aşısının Faz-1, Faz-2, Faz-3 çalışmalarının olmadığını iddia eden TTB, tıpkı Koronavirüs’ün Omicron varyantı gibidir. Ortada aşı değil, solüsyon olduğunu ileri süren TTB, virüs kadar tehlike saçmaktadır. TTB bugün değilse ne zaman kapatılacaktır?

'Göndermeye güçleri yetmeyecek'

57. Hükümeti dağıtan kiralık batı komiseri Kemal Derviş’in yetiştirmeleri CHP’de köşe başlarını tutmuştur. 'Yeni siyasi senaryoya ihtiyaç var' diyenler çoğalmıştır. Dün hedef Bülent Ecevit’ti, bugün Recep Tayyip Erdoğan’dır. İsimler değişse de oyun hep aynı oyundur. 57’inci hükümet gitti gitmesine, ama Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk kabinesi gitmeyecek, demokrasi düşmanlarının Sayın Cumhurbaşkanımızı göndermeye gücü asla yetmeyecektir.

Yazarlar