İlişkiler Sizi cepte bildiğinin 8 kanıtı

Sizi cepte bildiğinin 8 kanıtı

22.12.2017 - 15:31 | Son Güncellenme:

Sırf çok sevdiğiniz için karşınızdakinin sizi ne kadar yıprattığını biliyor olsanız bile sizi sevdiğine inanıyorsanız, artık buna bir dur deme zamanı. İşte erkek arkadaşınızın sizi cepte bildiğinin 8 kanıtı

Sizi cepte bildiğinin 8 kanıtı

Sürekli sizden onun için bir şeyler yapmanızı istiyorsa

Yaptıklarınıza minnet duymuyor ve sadece sizden bir şeyler bekliyorsa dikkatli olmanızda fayda var. Tabii ki ilişkide birbiriniz için bir şeyler yapmalısınız fakat bu durum karşılıklı olmalı. Onu mutlu etmek istiyorsunuz ve bu belki de dünyanın en tatlı şeyi olabilir ama karşınızda sizden özellikle bunu yapmanızı bekleyen biri varsa, üstelik yaptıklarınız için küçük bir teşekkür etmiyorsa bir sorun var demektir.

Onu mutlu edecek şeyler yapmadığınızda, huysuzlaşıyorsa

Belki kötü bir gün geçirdiniz, belki yorgunsunuz ya da o gün ilgiye ihtiyacı olan sizsiniz; eğer partneriniz bu ruh halinizi anlamıyor ve yine de onu mutlu edecek bir şeyler yapmanızı bekliyor, yapmadığınız takdirde ise huysuzlaşıyorsa; karşınızda sizin nasıl hissettiğinizi umursamayan ve bencil biri olduğuna emin olabilirsiniz.

Sizi mutlu edecek hiçbir şey yapmıyorsa

Sizi mutlu etmek için hiçbir girişimde bulunmaması, sizi cepte bildiğinin en önemli işareti olabilir. Bir düşünün, sizin hiç düşünmeyen birine neden sevgi gösteresiniz ki? Sevdiğimiz insanların mutlu olmasını isteriz ve onlar için bir şeyler yaparız. Bu içgüdüsel bir davranıştır. Eğer yapmıyorsa, bir sorun var demektir.

Size zaman ayırmıyorsa

İster okul olsun ister iş hepimiz bir şeyler ile uğraşıyoruz. Ama itiraf edelim, vakit ayırmak istediğimiz “her şeye” vakit ayırabiliyoruz. Dolayısıyla eğer partnerinizin size vakit ayırması için yalvarmak zorunda kalıyorsanız, size değer vermediği sonucunu çıkarabilirsiniz.

Sizin kendinize ayırdığınız zamana saygı duymuyorsa

Eğer onunla buluşabilmek için sürekli planlarınızı değiştirmek zorunda kalıyorsanız, durup bir düşünmekte fayda var. Sizin hayatınıza saygı duymuyorsa, size değer vermiyor demektir.

Sürekli kendi istediklerini yapıyor ve yaptırıyorsa

Şımarık bir çocuk gibi hiçbir şeyi düşünmeden sadece kendi istediklerinin olmasını istiyorsa ve istekleri gerçekleşmediğinde huysuzlaşıyorsa sizin varlığınızın onun için bir şey ifade etmediğini düşünebilirsiniz.

Sizin için hiçbir fedakarlık yapmıyorsa

Fedakarlık bir ilişkide en önemli şeylerden biridir. Karşınızdakini mutlu etmek için bazen bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi hiç üzmez. Fakat partneriniz sizin için asla bir fedakarlık yapmıyorsa sizin hayatınızda olup olmadığınızla ilgilenmiyor olabilir. Sürekli kendi isteklerinden vazgeçen siz olamazsınız. Olmamalısınız.

Sizi dinlemiyorsa

Sizi dinliyor görünse bile aslında söylediklerinizi duymuyor olabilir. Bunu size sürekli aynı soruları sormasından anlayabilirsiniz. Aynı zamanda gün içerisinde konuşurken söylediklerinize cevap alamıyorsanız da sizi dinlemediğinin göstergesidir.

Yazarlar