Galatasaray 10 numara Halilovic

10 numara Halilovic

11.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Hamburg’un Hırvat yıldızına göz dikti. Geçen sezon Las Palmas’a kiralanan ve burada iyi işler yapan oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralamak için teklif yapıldığı belirtildi.

10 numara Halilovic

Galatasaray, Hamburg’un Hırvat yıldızı Alen Halilovic’e talip oldu. Cim-Bom’da bir süredir yurt dışında transfer çalışmalarını sürdüren sportif direktör Cenk Ergün’ün, Hamburglu futbolcu Alen Halilovic için girişimlerde bulunduğu iddia edildi. 20 yaşındaki futbolcu, Hamburg tarafından, geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında İspanyol ekibi Las Palmas’a kiralanmıştı.

Haberin Devamı

Burada sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken Hırvat futbolcuya talip olan Cim-Bom, satın alma opsiyonuyla beraber kiralamak için kulübüne teklif yaptı. Teknik direktör Igor Tudor’un vatandaşının transferini çok istediği bildirildi. Dinamo Zagreb’te yıldızı parladıktan sonra Barcelona’ya transfer olan 20 yaşındaki futbolcu İspanyol ekibinde istenen performansı sergileyememiş önce Barcelona ikinci takımına gönderilmişti. Halilovic daha sonra da Hamburg’a satılmıştı.

Alman ekibinde de 6 maça çıkan ve sadece birinde ilk 11’de forma giyen Hırvat oyuncu, forvet arkasında görev yapıyor. 10 numara pozisyo nunda Las Palmas’ta sürekli forma giyemeyen Halilovic burada iki asisti bulunuyor.

Haberin Devamı