Dünyadan Futbol 2'de 2 yapan Fatih Terim milli yıldızı istedi! Resmi temaslar başlıyor

2'de 2 yapan Fatih Terim milli yıldızı istedi! Resmi temaslar başlıyor

08.01.2024 - 16:17 | Son Güncellenme:

Yunanistan Ligi serüvenine firesiz başlayan deneyimli teknik adam, A Milli Takımımız'ın yıldızını istedi.

2de 2 yapan Fatih Terim milli yıldızı istedi Resmi temaslar başlıyor

Fatih Terim yönetiminde son oynadığı 2 maçtan da galibiyetle ayrılan ve Yunanistan Ligi'nde liderlik koltuğuna oturan Panathinaikos transferde atağa kalktı.

Haberin Devamı

Tecrübeli teknik adam galibiyet sonrası sonrası iddialı açıklamalarda bulundu. İşte Terim'in açıklamaları: "En çok sevdiğim şey kazanmış olmamız. Yavaş yavaş daha iyi olacağız. Şu anda sıralamada üst sıralardayız ve diğer sonuçlara bağlı olarak orada kalabiliriz. Çok baskı yapmamız hoşuma gitti, hoşuma gitmeyen şey ise yarattığımız fırsatları gole çeviremememiz oldu. Rakiplerimize saygı duyuyoruz. Taraftarlar bilmeli ki eğer bir kupa varsa biz her zaman o kupa için oynayacağız. Ne olursa olsun, hedefimiz her zaman onu kazanmaktır. Ve bu kupa çok önemli."

2de 2 yapan Fatih Terim milli yıldızı istedi Resmi temaslar başlıyor

YUSUF SARI HAREKATI

Kanat transferi için listesine birçok ismi alan Panathinaikos, Süper Lig'in yıldızı için harekete geçti. Ajansspor'da yer alan habere göre; Fatih Terim, Adana Demirspor'da forma giyen Yusuf Sarı'nın transfer edilmesini istedi. Yunan temsilcisi, Mavi Şimşekler'le çok yakın zamanda resmi temasa geçecek.

Haberin Devamı

OLYMPIAKOS VE LYON DA PEŞİNDE

Adana Demirspor'da sergilediği performansla göz dolduran Yusuf Sarı için daha önce Yunan ekibi Olympiakos ile Fransız takımı Lyon da ilgilenmiş ve takibe almıştı.

11 GOLE KATKI SUNDU

25 yaşındaki Yusuf Sarı, bu sezon Adana Demirspor formasıyla çıktığı 22 maçta 2 gol 9 asistlik performans sergiledi.