Magazin 48 yaşına giren efsane, Ronaldo'ya meydan okudu: Ondan iyiyim!

48 yaşına giren efsane, Ronaldo'ya meydan okudu: Ondan iyiyim!

07.07.2022 - 08:05 | Son Güncellenme:

Brezilya futbolunda bir döneme damga vuran Ze Roberto 48 yaşına girdi. Yıllarca Türk kulüplerinin de gözdesi olan efsane isim, Cristiano Ronaldo'ya meydan okudu.

48 yaşına giren efsane, Ronaldoya meydan okudu: Ondan iyiyim

Brezilya futbolunun ünlü ismi Ze Roberto, bir dönem sol kanat deyince akla gelen ilk yıldızlardandı.   

Haberin Devamı

Portuguesa'da başlayan kariyer yolculuğunda Real Madrid, Bayer Leverkusen ve Bayern Münih gibi dev takımlarda forma giyen Ze Roberto, 43 yaşında ülkesinin köklü takımlarından Palmeiras'ta futbolu bıraktı.

48 yaşına giren efsane, Ronaldoya meydan okudu: Ondan iyiyim

FİT VÜCUDU GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI 

83 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını sırtına geçiren Ze Roberto 6 kez ağları havalandırdı. Spordan hiç ayrılmayan ve 48 yaşına giren efsane ismin fit görüntüsü görenleri hayrette bıraktı. Kişisel antrenörlük de yapan ve kendisini fitness'a adayan Ze Roberto, sağlıklı yaşamının sırrını şöyle açıkladı: "Antrenmanı hiç bırakmadım. Alkol kullanmam, sigara içmem, çok iyi yerim, iyi uyurum." 

 

48 yaşına giren efsane, Ronaldoya meydan okudu: Ondan iyiyim

RONALDO'YA MEYDAN OKUMUŞTU

Daha önce verdiği röportajda Lionel Messi ile birlikte son dönemin en önemli yıldızı Cristiano Ronaldo'ya da meydan okuyan Brezilyalı efsane, "Cristiano benim için bir makine. Bugün ondan daha iyi bir fiziğe sahip olduğumu söyleyebilirim, çünkü 43 yaşıma kadar futbol oynadım" ifadelerini kullanmıştı. 

Haberin Devamı

DÜNYA KUPASI İÇİN FAVORİLERİNİ AÇIKLADI

Ze Roberto, Brezilya basınına verdiği röportajda Dünya Kupası için favorilerini de açıkladı. 48 yaşındaki isim, Brezilya ile birlikte Fransa, İspanya ve Arjantin'in kupayı kazanma şansının yüksek olduğunu ileri sürdü.