Fenerbahçe 5 kıtada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şöleni

5 kıtada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şöleni

23.12.2023 - 14:30 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de tüm gözler yarın Ülker Stadı’nda oynanacak dev derbiye çevrildi. Saat 19.00’da başlayacak maçta, lider Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak. beIN SPORTS'un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de stattan yapacakları canlı yayınlarla, heyecan dolu mücadelenin nabzını tutacak.

5 kıtada Fenerbahçe-Galatasaray derbisi şöleni

Süper Lig'de derbi heyecanı! 5 kıtada 100’den fazla ülkede...

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'de tüm gözler, 24 Aralık pazar akşamı Ülker Stadı’nda oynanacak dev derbiye çevrildi. Saat 19.00’da başlayacak maçta, lider Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak. beIN SPORTS'un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de stattan yapacakları canlı yayınlarla, heyecan dolu mücadelenin nabzını tutacak.

ARALIKSIZ 17 SAAT DERBİ YAYINI
Maçın oynanacağı 24 Aralık Pazar sabahı 08.30’da yayınlanacak İstatistik Bankası Derbi Özel programıyla başlayacak olan Fenerbahçe – Galatasaray maçının yayınları 25 Aralık’ın ilk saatlerinde sona erecek. 09.00’da ise Arşiv Süper Lig programında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Digiturk’lü yıllarda atılan tüm derbi golleri ekrana gelecek. beIN SPORTS ekranlarında saatler 10.00’ı gösterince ise ezeli rekabete damga vuran isimlerden Mert Nobre ile Selçuk İnan, Goller&Anılar programına konuk olacak. Nobre ve İnan hem o günlere dair unutamadıkları anıları paylaşacaklar, hem de 2000’li yıllarda derbilerden atılmış en güzel 10 Fenerbahçe ve 10 Galatasaray golünü değerlendirecekler.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile Galatasaray’da şampiyonluk yaşayan iki teknik direktör Ersun Yanal ve Hamza Hamzaoğlu, Şampiyonların Yolu programında tecrübelerini ve yaşadıklarını Pazar günü saat 11.00’da beIN SPORTS’ta anlatacaklar. Bir Derbi Günü’nde ise Can Karadeniz, saat 12.00’da derbi öncesi bir günü taraftarlar için ekrana getirecek.

Geçtiğimiz sezon oynanan son iki derbi maçın geniş özetinin ardından ise beIN SPORTS 1 ve beIN SPORTS HABER ortak yayınıyla saat 14.00’da Lig Merkezi ise Zeynep Özdemir’in sunumu, Tunç Kayacı ve Olcay Çakır’ın yorumlarıyla seyirci ile buluşacak. Saat 16.00’da ise 2000’li yıllardan günümüze Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan unutulmaz maçların hikayesi yayınlanacak.

Güntekin Onay’ın moderatörlüğünde; Emre Aşık, Ali Gültiken, Uğur Meleke ve Ersun Yanal’ın yorumları ile saat 17.00’dan itibaren dev derbi, maç önü, devre arası ve maç sonrasında, tüm boyutları ile beIN SÜPER LİG’de masaya yatırılacak. Seyhan Şaşko, Ali Gültiken ve Mustafa Doğan da saha kenarından canlı yayınlarla dev randevunun nabzını tutacak.

Haberin Devamı

Yayın maratonu, bir beIN SPORTS klasiği haline gelen TRIO ile son bulacak. Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran derbinin tartışmalı pozisyonlarını 23.30’dan itibaren TRIO programında ele alacak.

DERBİ YAYININDA 100’DEN FAZLA GÖREVLİ
Sporseverlerin büyük merakla beklediği Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin heyecanı, gün boyunca beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. Takımların tesislerden ayrılışından soyunma odasından görüntülere ve santraya kadar özel çekimlerle derbinin nabzı beIN SPORTS ekranlarında tutulurken, dev mücadelede ise 24 stadyum kamerası ile sporseverler müsabakanın her anını doyasına izleyecek. 24 stadyum kamerası ve 1 drone kameranın yanı sıra, 2 motosiklet kamerası ile takımların tesislerden stada gelişine kadar her an canlı yayınlarla futbolseverlere aktarılacak. Öte yandan 100 kişilik prodüksiyon ekibi ve son teknolojiyle donatılmış yayın aracı OBVAN içerisinde bulunan 20 kişilik ekip ile dev derbinin her dakikası kesintisiz bir şekilde deneyimli beIN SPORTS kadrosuyla ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

BEŞ KITADA DERBİ HEYECANI
beIN SPORTS’un küresel gücüyle dünyaya açılan Süper Lig karşılaşmalarına bir yenisi 24 Aralık akşamı eklenecek ve Fenerbahçe - Galatasaray derbisi dünya çapında beş kıtada 100’den fazla ülkede canlı olarak yayınlanacak. Derbi ayrıca Digiturk'ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce yorum seçeneğiyle de seyirciyle buluşacak.