Skorer 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylaması için start verildi

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylaması için start verildi

12.03.2024 - 15:32 | Son Güncellenme:

1954 yılından günümüze kadar uzanan ve 9 yıldır Gillette iş birliğiyle gerçekleşen Gilette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için halk oylaması başladı.

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylaması için start verildi

Sporun birleştirici ve iyileştirici gücüne inanarak 1954 yılından günümüze kadar uzanan ve 9 yıldır Gillette iş birliğiyle gerçekleşen Türkiye’nin en uzun soluklu ve en prestijli spor ödül töreni Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için halk oylaması başladı.

Haberin Devamı

Bu yıl 70.’si düzenlenecek olan Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nin jüri toplantısı; İspanya’nın Barselona şehrinde yapıldı. P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı ve IOC Asbaşkanı Uğur Erdener, Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası’nın yanı sıra ülkemizin önde gelen spor temsilcilerinin yer aldığı 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nin jüri toplantısında 7 kategoride belirlenen adaylar, halkın oylamasına sunuldu.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLARIN SEÇİMİNDE SÖZ SIRASI SPORSEVERLERDE

2023 yılının en iyi sporcularının ve takımlarının ödüllendirileceği 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde sporseverler; Gillette Yılın Futbolcusu, Gillette Venus Yılın Kadın Sporcusu, Yılın Çıkış Yapan Sporcusu, Yılın Paralimpik Sporcusu/Takımı, Yılın Antrenörü, Yılın Sporcusu ve Yılın Takımı olmak üzere 7 kategoride oy kullanabilecek. Spora ve sporcuya desteğini artırarak sürdüren P&G’nin lider erkek bakım markası Gillette’in 9 senedir isim sponsorluğunu üstlendiği Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nin halk oylamasına , sporseverler http://yilinsporcusu.milliyet.com.tr üzerinden katılıp, 2023 yılının başarılarıyla öne çıkan sporcularına ve takımları için oylar kullanarak bu heyecanda söz sahibi olabilecek.

OY VER, EURO 2024'E BİLET ŞANSI KAZAN

Türk Milli Futbol Takımı Erkek Bakım Sponsoru olan Gillette, EURO 2024’te Ay-Yıldızlıları yalnız bırakmayacak. 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde, halk oylamasına katılan 15 şanslı kişi, A Milli Erkek Futbol Takımımızın EURO 2024’te Almanya’da çıkacağı Türkiye-Çekya maçında, millilerimizi tribünde destekleme şansına erişecek.

Yazarlar