Futbol 90+12’de kaçan penaltı ile 54 bin 735 TL kazandı

90+12’de kaçan penaltı ile 54 bin 735 TL kazandı

20.02.2024 - 13:40 | Son Güncellenme:

Misli üyeleri “Şampiyon Oranlar” ile daha fazla kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi dün oynanan maçlardan oluşturduğu kuponunda Süper Lig karşılaşmalarının ikisine de oldukça yüksek oranlı tercihlerde bulundu. “Şampiyon Oran” farkı ile maçlara normalin üzerinde oranlarla oynayan Misli üyesi, aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da paylaştı.

90+12’de kaçan penaltı ile 54 bin 735 TL kazandı

Misli Arena’da üyeler; kupon paylaşımı ve yorumlar yapabildiği gibi aynı zamanda yaptıkları kuponlar üzerinden Arena Puanları kazanabiliyor.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

Premier Lig ve La Liga’da gol seçimleri yanıtmadı

Misli üyesi İngiltere Premier Lig’de oynanan Everton – Crystal Palace karşılaşmasına “Karşılıklı Gol Var” tercihi yaptı. Her ne kadar goller geç gelse de üye bu maçta 1.82’lik oran bildi. 66 ve 84. dakikada gelen karşılıklı gollerle maç 1-1 sona erdi.

İspanya La Liga’da ise üst sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Athletic Bilbao, Girona’yı konuk etti. Misli üyesi, Athletic Bilbao’nun evindeki hücum performansına güvenerek en az 2 gol atacağını düşündü ve “Ev Sahibi 1.5 Üst” oynadı. Seyir zevki yüksek mücadelede Athletic Bilbao, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçı 3-2 kazandı. Üye, bu maçta da yanılmadı ve 1.58’lik oran tutturdu.

Haberin Devamı

Beşiktaş maçında 5.59’luk skor tahmini!

Fernando Santos yönetiminde yeni transferleriyle taraftarının önüne çıkan Beşiktaş, Süper Lig’de Konyaspor’u ağırladı. Misli üyesi 5.59 oranıyla Beşiktaş’ın maçı “2-0” kazanacağına yönelik skor tahmini yaptı. Karşılaşmasının ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Ancak Beşiktaş ikinci yarıya hızlı başladı ve genç yıldızı Semih Kılıçsoy’un golüyle ona geçti. Maçın skorunu tayin eden gol ise 71. dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Beşiktaş, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Piatek’in son dakikada kaçırdığı penaltı, kuponun kaderini değiştirdi

Misli üyesi kuponundaki 4. maçta ise Başakşehir – Kayserispor karşılaşmasında deplasman ekibine güvendi. “3.68” oranıyla Kayserispor galibiyetine oynayan üye için maç oldukça iyi başladı. Kayserispor ilk 15 dakikada bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. İlk yarı bu şekilde sonuçlandı. Başakşehir, 58. dakikada farkı 1’e indirdi. Kıyasıya geçen mücadelede 84. dakikada sahneye Boa Morte çıktı ve Kayserispor adına golü bularak skoru 1-3’e getirdi.

Misli üyesi bu golle bir nefes alsa da işler 89. dakikada Başakşehir’in attığı golle yeniden karıştı. 17 yaşındaki Hamza Güreler attığı golle farkı yeniden 1’e indirdi. Maçın duraklama anları müthiş heyecana sahne oldu. 90+11’de elle oynama sonucunda Başakşehir, penaltı vuruşu kazandı. Son haftaların formda ismi Piatek, topun başına geçti ancak kaleci Bilal penaltıyı kurtarmayı başardı. Maç, Kayserispor’un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Haberin Devamı

Misli üyesi böylece 4 maçta 59.15 oran tutturarak 54 bin 735 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

90+12’de kaçan penaltı ile 54 bin 735 TL kazandı