Milli Takım A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz gitti, Vincenzo Montella yolda

A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz gitti, Vincenzo Montella yolda

21.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

A Milli Takımı’nda teknik direktörlük görevinde bulunan Alman çalıştırıcı ile yollar ayrıldı. Ay-yıldızlı ekibin başına Adana Demirspor’un eski hocasının geleceği ifade edilirken, İtalyan teknik adam da görüşme için Türkiye’ye geldi

A Milli Futbol Takımında Stefan Kuntz gitti, Vincenzo Montella yolda

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Alman teknik adamla dün Riva’da bir araya gelen taraflar, daha sonra ayrılığı duyurdu. Kuntz, toplantı sonrasında TFF binası önünde vedalaştı.“Stefan Kuntz’a teşekkür ederiz” başlığıyla Türkiye Futbol Federasyonu internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

“Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile bugün yapmış olduğu değerlendirme toplantısının ardından Kuntz ile iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde yolların ayrılması konusunda mutabakata varmıştır. Stefan Kuntz’a, A Milli Futbol Takımımıza yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.”

20 Eylül 2021’de düzenlenen törenle göreve gelen Kuntz, tam 2 yıllık sürecin ardından, 20 Eylül 2023’te veda etmiş oldu. A Milli Takımı’nın başında 20 karşılaşmaya çıkan Alman hoca, 12 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi’nin, yabancı bir teknik adamla devam edebileceği ifade edildi. Daha önce Adana Demirspor’u çalıştıran Vincenzo Montella  ile anlaşma sağlandığı belirtildi. İtalyan çalıştırıcı da görüşmeleri tamamlamak üzere dün Türkiye’ye geldi.