Milli Takım A Milli Takım'da Kuntz'un ardından Kenan Koçak da veda etti

A Milli Takım'da Kuntz'un ardından Kenan Koçak da veda etti

21.09.2023 - 15:43 | Son Güncellenme:

A Milli Takım'da görevine son verilen Alman teknik adam Stefan Kuntz'un ardından yardımcı antrenörlerden Kenan Koçak da veda mesajı yayınladı.

A Milli Takımda Kuntzun ardından Kenan Koçak da veda etti

A Milli Takım'da teknik heyet tamamen değişiyor. Stefan Kuntz'un görevine son verilmesinin ardından yardımcı antrenörlerden Kenan Koçak'la da yollar ayrıldı. Koçak soayal medya hesabı üzerinden bir veda mesajı yayınladı.

Haberin Devamı

Kenan Koçak'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Ayrılıklar da sevdaya dahildir...

Türkiye A Milli Futbol Takımı'ndaki görevim bugün itibariyle sona erdi ama milli takıma bağlılığım, inancım hiç bitmeyecek. İki yıldır tüm çabalarımla Ay-Yıldızlı formanın başarısı için çalıştım. Bundesliga'da teknik direktör iken, 150'den fazla maça çıkmışken, ülkem için koşa koşa geldim. Projeye inandım, Türkiye için, Ay-Yıldızlı Bayrak için teknik direktörlüğü bir kenara bırakarak milli takımımıza katkım olsun istedim. Bu konuda asla pişman değilim. Milli takımım için 1 saniye bile görev almak çok değerli. Stefan Kuntz'un ayrılığından sonra benim kalmam istendi ama yeni ekibimizin önünü açmak adına bu kutsal görevi ikinci kez kabul edemedim. Milli takımın Euro2024 için iddiası devam ediyor, grupta ikinci sıradayız ve ben kesinlikle finallere katılacağımıza inanıyorum.

Haberin Devamı

Kalbim hep #bizimcocuklar ile atacak. Bu onurlu görevi büyük bir gurur ile yerine getirmeye çalıştım. Bana bu fırsatı veren başta TFF eski Başkanım Nihat Özdemir, Başkanım Servet Yardımcı ve genel sekreter Kadir Kardaş'a teşekkür ederim. Bize inanarak yola devam eden TFF Başkanım sayın Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyesi ve milli takımlar sorumlusu Sayın Hamit Altıntop olmak üzere tüm TFF Yönetimi'ne teşekkür ederim. Kader birliği yaptığım Stefan Kuntz, teknik ekip arkadaşlarım J.M Lichte, A. Busenkell, O. Aydıner, V. Durmuş, E. Karakovan, M. Rechner, S. Krebs, S. Höh, malzemeciler Ce. Çelik, Cü. Çelik ve Ü. Akkoyun, idareciler Buğra Cem İmamoğulları ve Tolga Başargan, takım menajeri Mert Tuncay, sağlık ekibi hocalarımızdan Dr. Berkin Toker, Dr. Sergen Davran ve fizyoterapistler Umut abi, Murat abi, Serdar, Yener abi, Hüseyin abi ve masörler, diyetisyen Ebru Hanım ve Cenk Hoca, medya ekibinden T. Tozar ve S. Şakarcan, tercüman S. Zorlu ve tüm Riva personeline; hepinize sonsuz teşekkürler. Bir arkadaş gibi bir ağabey gibi yaklaştığım ve çok büyük saygı ve sevgilerini esirgemeyen futbolcu kardeşlerime de teşekkür ederim. Yeni bir hikâyede buluşmak üzere...

Haberin Devamı

Hakkınızı helal edin. Yolunuz açık olsun

Yazarlar