Trabzonspor Abdullah Avcı, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın peşinde!

Abdullah Avcı, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın peşinde!

17.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Abdullah Avcı takımın başına geçtikten sonra Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sadece 4'er daha az puan topladı

Abdullah Avcı, Fenerbahçe ve Galatasarayın peşinde

Trendyol Süper Lig'de sezona Nenad Bjelica ile başlayan Trabzonspor, arzulanan sonuçların alınamaması üzerine ligin 8. haftasında Hırvat teknik adamla yollarını ayırmıştı. Söz konusu dönemde 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan bordo-mavililer 12 puanla 7. sırada yer aldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımın başına gelmesinin ardından çıktığı 12 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. 25 puan toplayan Avcı, takımı 3. sıraya taşıdı. Deneyimli teknik adam, takımın başına geçmesinin ardından zirvede yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray ile arasındaki puan farkını ise 4'e indirdi.

Avcı'nın Tredyol Süper Lig'e dönmesiyle birlikte oluşan puan tablosunda Fenerbahçe ve Galatasaray 29'ar puan toplarken Trabzonspor ise 25 puan topladı. Öte yandan Trabzonspor'da kupa mesaisi sürdü. Manisa FK maçı için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, futbolcular pas, 5'e 2 ve sonuçlandırma çalışması yaptı.

Haberin Devamı