Trabzonspor Abdullah Avcı: 'Ne oldu sezon mu bitti?'

Abdullah Avcı: 'Ne oldu sezon mu bitti?'

13.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Konyaspor karşısında ilk yarıyı golsüz bitiren Trabzonspor'da takımı ayağa kaldıran, Teknik Direktör Avcı'nın devre arasındaki konuşması oldu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Ne oldu heyecan? Sezon mu bitti? Şimdi kalkıyorsunuz, birbirinize sarılıyorsunuz" dedi

Abdullah Avcı: Ne oldu sezon mu bitti

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Konyaspor maçının devre arasında takıma sert uyarıda bulundu, ardından da galibiyet geldi.
Zorlu karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonuçlanırken, sinirli bir şekilde soyunma odasına giden tecrübeli çalıştırıcı, öğrencilerine sert uyarıda bulundu. Takımın tutuk bir futbol ortaya koymasına kızan Avcı, "O kadar kafanızı karıştırdınız ki... 8-10 dakikadır içeriden çıkamadık. Pasın şiddeti, pasın kalitesi... Dün hepsini 10'a 0'da gösterdim. Tekniği-taktiği bırak. Ne oldu heyecan? Sezon mu bitti? Şimdi kalkıyorsunuz. Birbirinize sarılıyorsunuz. Haydi, haydi..." diyerek takımı ateşledi.
Bunun sonrasında Karadeniz ekibi, Konyaspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bordo-mavili taraftarı sevindirmeye devam eden Avcı da, takımdaki diğer eksikleri, milli takım için verilen arada tamamlamak istiyor.
Her maçın sonrasında, kulüp sosyal medya hesabından Avcı'nın videolarını yayınlayarak bunu geleneksel hale getirmeyi düşünen Karadeniz ekibinin iletişimcileri, Abdullah Avcı'nın hazırlık ve devre arası görüntülerini, Fenerbahçe maçından sonra paylaşmıştı. Bu da yaklaşık 2.5 milyon görüntüleme sağladı. 

Haberin Devamı

Genel Kurul 3 Aralık'ta

Trabzonspor'ın Olağan Genel Kurulu'nun tarihi açıkladı.
İdari ve mali ibra için genel kurulun karşısına çıkacak olan bordo-mavililer, ilk toplantıyı 25 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek. Genelde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ikinci oturum 3 Aralık Pazar günü yapılacak. Bu oturumda çoğunluk aranmayacak.

Çarşambaya kadar izin

Milli takımlar için lige verilen aradan faydalanacak olan Trabzonspor'da futbolculara çarşamba gününe kadar izin verildi. Oyuncuların kısa bir dinlenmesini sağlayacak olan Teknik Direktör Abdullah Avcı, 12 oyuncusundan yoksun olarak çalışmalara devam edecek. Karadeniz ekibinde, Uğurcan Çakır, Berat Özdemir, Eren Elmalı ve Abdülkadir Ömür, A Milli Takımı'nda, Mehmet Can Aydın Ümit Milli Takımı'nda, Kourbelis, Bakasetas ve Fountas Yunanistan, Denswil Surinam, Enis Bardhi Kuzey Makedonya, Trezeguet Mısır Milli Takımı’nda yer alıyor. 20 yaşındaki Bakic de, Karadağ U21 Milli Takımı’na davet edildi.

Haberin Devamı