Fenerbahçe Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe açıklaması!

Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe açıklaması!

22.06.2023 - 14:15 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus'un ardından yeni teknik direktörün yerli olması beklenen Fenerbahçe'de gözler Abdullah Avcı'ya çevrildi. Avcı konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcıdan Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe yeni teknik direktörünü bekliyor. Jorge Jesus ile yollarını ayıran sarı-lacivertlilerde en büyük soru işaretlerinin başında yeni teknik direktörün kim olacağı konusu geliyor. Fenerbahçe'de Jesus sonrası yerli teknik direktöre dönülecek. Gündemdeki isimlerden Abdullah Avcı açıklama yaptı.

Haberin Devamı

JESUS İLE YOLLAR AYRILDI
Fenerbahçe büyük beklentilerle teknik direktörlük koltğunu emanet ettiği Jorge Jesus ile yollar ayrıldı. Portekizli teknik adam Fenerbahçe ile Türkiye Kupası kazanma başarısı gösterdi.

Jorge Jesus yönetiminde Fenerbahçe, Süper Lig'i ezeli rakibi Galatasaray'ın arkasında ikinci olarak tamamlarken UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turunda Sevilla ile karşılaştı ve elendi.

Portekizli teknik adam 2022-2023 sezonunda Fenerbahçe'nin başında 52 maçta görev alırken 35 galibiyet 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Jesus bu süreçte 2.21'lik puan ortalaması tutturdu.

MONTELLA İDDİALARI YALANLANDI
Jorge Jesus'un ardından Fenerbahçe'nin Montella ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edilmişti. Montella'nın İtalya'dan bazı oyuncuları da beraberinde Fenerbahçe'ye getireceği öne sürülmüştü. Fenerbahçe, Montella ile anlaşma sağlandığı yönündeki haberleri resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla yalanladı.

Haberin Devamı

ALİ KOÇ'TAN YERLİ TEKNİK DİREKTÖR KARARI
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2022 Olağan Mali Genel Kurul'da yeni teknik direktör konusunda önemli açıklamalarda bulunmuştu. Koç, camiayı ve Samandıra'nın havasını bilen yerli bir teknik direktör düşündüklerini açıklamıştı.

AVCI'DAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI
Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer alan Abdullah Avcı konuyla ilgili Play Spor'a kısa bir açıklama yaptı ve şöyle dedi: Şu anda gündemde Fenerbahçe ve Milli Takım söylentileri var. Bayramdan sonra durumlar olgunlaşınca açıklama yapacağım

Sarı-lacivertli takımın diğer teknik direktör adayları ise; İsmail Kartal, Aykut Kocaman, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Sergen Yalçın...

BOSNA BASININDAN AVCI İDDİASI
Bosna Hersek'te yayın yapan Sport Centar'ın özel haberinde Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Abdullah Avcı olacağı vurgulandı.

Edin Dzeko transferini resmen bitiren sarı-lacivertlilerde artık gözler teknik direktör konusuna çevrildi. Avcı'nın sarı-lacivertli yöneticiler görüştüğü hatta Edin Visca isminin de görüşmelerde geçtiği iddia edildi.

Habere göre tecrübeli teknik direktörün Başakşehir ve Trabzonspor'da çalıştığı Visca ile Fenerbahçe'de de çalışmak istediği savunuldu. Benzer şekilde Dzeko'nun Bosna Hersek Milli Takımı'ndan Visca ile iyi arkadaş olduğu, aynı takımda oynamak isteyecekleri vurgulandı. Dzeko'nun da Visca'dan Fenerbahçe hakkında bilgiler aldığı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Yazarlar