Futbol Abdurrahim Albayrak, köprüde intihar girişimini engelledi!

Abdurrahim Albayrak, köprüde intihar girişimini engelledi!

01.11.2023 - 09:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, intihar girişiminde bulunan bir kişiyi ikna ederek intihardan vazgeçirdi.

İş insanı eski Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan bir kişiyi ikna ederek hayatını kurtardı.

Haberin Devamı

ALBAYRAK İKNA ETTİ
Galatasaraylı Abdurrahim Albayrak, intihar girişiminde bulunan bir vatandaşı ikna etti.

Albayrak'ın yanındaki kişi vatandaşa "Köprü burada, sorununu halledemezse gene gelirsin." ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak, köprüde intihar girişimini engelledi

MUSLERA'NIN FEDAKARLIĞINI AÇIKLAMIŞTI
Daha önce verdiği röportajda Fernando Muslera'nın Covid döneminde yaptığı fedakarlığı anlatan Abdurrahim Albayrak, "Muslera'nın futbolu Galatasaray'da bırakmasını isterim. Birleştirici bir insandır. Yöneticiyken, her şeyi onunla konuşarak yapıyordum. Covid döneminde bir buçuk maaşını bırakarak öncülük yaptı ve indirim konusunda tüm futbolcularla konuştu. Asla o fedakarlığını unutmadım. Unutmayacağım" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı taraftarların oyuncuları küstürmemesi gerektiğini belirten Abdurrahim Albayrak, "Taraftara sesleniyorum, futbolcularımızı küstürmeyelim. Futbolcularımıza güvenelim. Oyuncularımızın 5 dakika neler yaptığını Kopenhag maçında hep birlikte gördük. Mauro Icardi ayrı bir futbolcu. Güler yüzü ve futbolculuğuyla harika bir insan. Türkiye'de harikalar yaratıyor. Avrupa'da yaratacak" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar