Beşiktaş Aboubakar için görüşmeler başladı! Fenerbahçe derken ters köşe

Aboubakar için görüşmeler başladı! Fenerbahçe derken ters köşe

08.01.2023 - 14:40 | Son Güncellenme:

Cristiano Ronaldo transferinin ardından Al Nassr ile tüm bağlarını koparan Vincent Aboubakar'ın geleceği için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Aboubakar için görüşmeler başladı Fenerbahçe derken ters köşe

Dünya Kupası’nda Kamerun formasıyla sergilediği müthiş performans sonrası Vincent Aboubakar, birçok kulübün transfer radarına girmişti. Golcü futbolcunun, Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a imza atmasının ardından kulübüyle tüm bağlarını kopardığı haberleri gündemde yer alırken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

DÜNYA KUPASI'NDA ŞOV YAPTI

Kamerun Milli Takımı'nın kaptanı Vincent Aboubakar, Katar 2002'de iz bırakan performans sergiledi. Yıldız futbolcu, Kamerun'un Brezilya'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada tek golü kaydederken ülkesinin tek galibiyetinde büyük rol oynadı. Aboubakar ayrıca Sırbistan ile 3-3 berabere biten karşılaşmada 1 gol atıp 1 asist yapmış ve tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Aboubakar için görüşmeler başladı Fenerbahçe derken ters köşe

ABOUBAKAR VE RONALDO DİYALOĞU GÜNDEM OLDU

Al-Nassr, Cristiano Ronaldo transferiyle tüm dünyada ses getirdi. Ronaldo'nun imza töreni sonrası Aboubakar ve Portekizli yıldızın diyaloğu ise dikkatlerden kaçmadı.

Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nın doktoru Joao Carlos Noronha'dan Kamerunlu forvete selam getirdi. Ronaldo, "Noronha sana sevgilerini gönderdi" dedi. Aboubakar ise gülümseyerek teşekkür etti.

Haberin Devamı

Kamerunlu yıldız Porto'da oynadığı dönem dizinden ağır bir sakatlık geçirmişti. O dönem Aboubakar'ın ameliyatını Joao Carlos Noronha gerçekleştirmişti.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Al Nassr'ın, Ronaldo'ya yabancı kontenjanında yer açmak için Beşiktaş'ta 3 sezon futbol oynayan Kamerunlu Vincent Aboubakar'ın sözleşmesini feshettiği iddia edilmişti.. Böylece ocak ayında 30 ayındaki futbolcu istediği takımla sözleşme imzalayabilecek.

Aboubakar için görüşmeler başladı Fenerbahçe derken ters köşe

FENERBAHÇE VE MANCHESTER UNİTED İDDİALARI

İngiltere'den Daily Mail geçtiğimiz günlerde Manchester United'ın Al-Nassr forması giyen Vincent Aboubakar'ı kiralamak istediğini iddia etmişti. Haberde Manchester United gözlemcilerinin Dünya Kupası'ndaki performansıyla Aboubakar transferine onay verdiği iddia edilirken oyuncunun sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayıp sezon sonu ise bonservisinin alınacağı belirtildi.

Ayrıca golcü futbolcunun ismi ülkemizden Fenerbahçe ile de sık sık anılıyordu. Fenerbahçe'nin Ocak ayında stoper transferinin yanı sıra forvet hattına da transfer yapmayı planladığı ifade edilmişti.

TERS KÖŞE

Her ne kadar ismi bir süredir Fenerbahçe ile anılsa da Weghorst'ta yaşanan son gelişmelerin ardından Aboubakar, eski takımı Beşiktaş'ın gündemine geldi. Siyah-beyazlı ekibin Kamerunlu golcü için harekete geçtiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Aboubakar için görüşmeler başladı Fenerbahçe derken ters köşe

BEŞİKTAŞ DEVREDE

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Beşiktaş, Vincent Aboubakar için görüşmelere başladı. Golcü futbolcu yıllık 2.6 milyon euro net maaş istiyor.

WEGHORST AYRILABİLİR

Beşiktaş'ın hücum hattında sürpriz bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği gecede takımının ikinci golünü kaydeden Wout Weghorst'un sevinci gündem yaratmış, Hollandalı futbolcu taraftarlara, ‘Güle güle’ diyerek el sallamıştı. Hollandalı yıldızın taraftara ve kulübe yönelik sevgi gösterisi içeren gol sevinci, 'Veda mı ediyor?' algısını yarattı.

DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Fanatik'te yer alan habere göre; Weghorst için Burnley ile Manchester United'la anlaştı. İngiliz kulübü Beşiktaş'a Hollandalı golcünün bir yıllık alacağının tamamını ödeyecek. Weghorst Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşerek kalmak istemediğini de iletti.