Beşiktaş Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var

Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var

03.03.2024 - 11:50 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos'un kararıyla affedilen ve takıma geri dönen Vincent Aboubakar ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı

Aboubakara teklif Beşiktaşın transfer için 4 günü var

Bir dönem kadro dışı kalan, sonra takımdan gönderileceği konuşulan Vincent Aboubakar, ligdeki Konyaspor maçıyla sonunda formasına kavuşmuştu. Yavaş yavaş yeniden takıma ısınan Kamerunlu forvet, İstanbulspor karşısında da 13 dakika şans buldu.

Haberin Devamı

TALİP ÇIKTI

Brezilya Ligi ekiplerinden Botafogo'nun Kamerunlu yıldız için Siyah-Beyazlılar'a teklif yaptığı öğrenildi. Hem Beşiktaş hem de Aboubakar'ın teklifi değerlendirdiği ifade edildi.

Brezilya'da transfer dönemi 7 Mart'ta sona erecek. Bu tarihe kadar Aboubakar ile ilgili bir gelişmenin yaşanabileceği de gelen haberler arasında.

24 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 24 resmi maça çıkan Vincent Aboubakar bu karşılaşmalarda 11 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı. 

ABD'DEN ABOUBAKAR'A KANCA

Avrupa’nın önemli bölümünde transfer dönemi kapanmasına rağmen pencerenin açık olduğu ABD’de 2 kulüp, Aboubakar’ın peşine düştü.

Sözleşmesi devam eden 32 yaşındaki santrforu sezon sonuna kadar değerlendirip yaz döneminde satmayı planlayan idarecilere, MLS Ligi ekiplerinden Los Angeles Galaxy’nin ardından Chicago Fire da talip oldu.

Haberin Devamı

AYRILMAYA SICAK BAKIYOR

Tecrübeli futbolcuyu erkenden elinden çıkarma fırsatı elde eden yönetim, Abou’nun satışından en az 5 milyon Euro talep ediyor. Tarafların, görüşmelere devam ettiği ve Aboubakar’ın da takımdan ayrılıp kariyerine ABD’de devam etmeye olumlu baktığı ifade edildi. Kara Kartal’ın, bu 2 kulüpten biriyle anlaşması halinde Abou’nun da kısa sürede yeni kulübüne imza atması bekleniyor.

Yazarlar