Diğer Acun Ilıcalı, Survivor'da bombayı patlattı! Ronaldinho sürprizi

Acun Ilıcalı, Survivor'da bombayı patlattı! Ronaldinho sürprizi

21.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Survivor All Star, tüm heyecanıyla devam ederken, Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla izleyenleri meraklandırmıştı. Ilıcalı, Brezilyalı efsane Ronaldinho'nun Survivor'a katılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı, Survivorda bombayı patlattı Ronaldinho sürprizi

Acun Ilıcalı, Survivor All Star'da büyük bir sürprize imza attı. Geçtiğimiz gün 'Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen bir oyuncunun' Survivor'a geleceğini söyleyen Ilıcalı, futbolcunun ismini açıkladı.

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ GÜN İPUCUNU VERMİŞTİ

Survivor All Star'da geçtiğimiz gün ilk ipucunu veren Acun Ilıcalı, gelecek kişinin dünyaca ünlü eski bir futbolcu olduğunu şu sözlerle dile getirmişti:

"Geçen bir arkadaşım aradı ‘geleyim mi?’ dedi, 'gel' dedim. ‘Sercanların takımı iyi, oynayalım’ dedim. O da sağ olsun kırmadı, gelecek"

Bir dönem Bursaspor ve Galatasaray formaları giyen Sercan Yıldırım'ın “Abi çok merak ettim" demesi üzerine Ilıcalı, "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen bir oyuncu..." dedi.

MESUT ÖZİL İDDİASI

Bu açıklamanın ardından Mesut Özil'in yarışmaya katılacağı iddiaları gündeme gelmişti. Ancak gerçek tamamen farklı çıktı.

Acun Ilıcalı, Survivorda bombayı patlattı Ronaldinho sürprizi

ACUN ILICALI BOMBAYI DUYURDU

Acun Ilıcalı Survivor All Star'da yaptığı duyurusunda Ronaldinho'nun misafir edileceğini açıklayarak, "Ronaldinho'ya Survivor'a gel, ayak tenisi oynayalım dedim. Sağ olsun kırmadı. Yarın Dominik'te bizimle birlikte olacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sercan Yıldırım ve Ronaldinho, Survivor 2024 All Star'da gösteri maçında yer alacaklar.

Yazarlar