UEFA Avrupa Ligi Acun Ilıcalı'dan Galatasaray-Barcelona maçı öncesi müjde

Acun Ilıcalı'dan Galatasaray-Barcelona maçı öncesi müjde

17.03.2022 - 09:44 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Galatasaray 0-0'ın rövanşında bu akşam Avrupa devi Barcelona'yı konuk edecek. Sarı-kırmızılı takım taraftarının da desteğiyle karşılaşmadan zaferle ayrılıp son 8'e adını yazdırmak istiyor. Karşılaşma öncesi yayıncı kuruluş Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı'dan müjde geldi.

Acun Ilıcalıdan Galatasaray-Barcelona maçı öncesi müjde

Galatasaray bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esiyor. E Grubu'nda 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan toplayıp son 16 turu vizesini alan temsilcimiz, ülke puanına önemli katkıda bulundu.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalıdan Galatasaray-Barcelona maçı öncesi müjde

ÇEYREK FİNAL ŞANSINI İSTANBUL'A TAŞIDI

Son 16 turunda Avrupa devi Barcelona ile eşleşen sarı-kırmızılı takım, geçen hafta Nou Camp'tan golsüz beraberlikle dönerek çeyrek final şansını İstanbul'a taşıdı. Bu maçta 'takım savunması' anlamında kusursuz bir performans sergileyen temsilcimizde Marcao ve Nelsson performanslarıyla ön plana çıktı. Beşiktaş derbisi galibiyetiyle moral ve öz güven kazanan Galatasaray, NEF Stadı'nda bu akşam Türkiye'ye zafer sevinci yaşatmayı hedefliyor.

NEF STADI FULL ÇEKECEK

52 bin 223 kapasiteli statta güvenlik önlemleri nedeniyle boş bırakılan alanlar dışındaki tüm koltuklar satışa çıkarıldığı anda tükendi. Taraftarlar sarı-kırmızılıların çeyrek finale çıkışına tanıklık etmek için akın ettikleri mücadelede gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. 

Haberin Devamı

TÜRKİYE EKRANLARA KİLİTLENECEK

Galatasaray için tüm Türkiye ekrana kilitlenecek. Ülke puanı için de kritik öneme sahip karşılaşma Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu internet üzerinden yayın yapan Exxen’den yayınlanacak.

Acun Ilıcalıdan Galatasaray-Barcelona maçı öncesi müjde

ADA KONSEYİNDE MÜJDEYİ VERDİ

Aynı zamanda sahibi olduğu TV8 kanalındaki Survivor programında da boy gösteren Acun Ilıcalı, ada konseyinde Survivor yarışmacılarına müjde verdi. Ilıcalı, bütün yarışmacılara saat 20.45’te başlayacak Galatasaray-Barcelona rövanş maçını izlettireceklerini açıkladı.

 

 

 

Yazarlar