Trabzonspor Acun Ilıcalı'dan Trabzonsporlu yıldız için hamle! 'Başkanımız ile görüştü'

Acun Ilıcalı'dan Trabzonsporlu yıldız için hamle! 'Başkanımız ile görüştü'

07.07.2022 - 12:14 | Son Güncellenme:

Championship'te iddialı bir kadro kurmak isteyen Hull City yaptığı transferlerle büyük dikkat çekiyor. Son olarak Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı kadrosuna katan Ilıcalı, Trabzonsporlu yıldız için görüşme yaptı.

Acun Ilıcalıdan Trabzonsporlu yıldız için hamle Başkanımız ile görüştü

Championship'te bu sezon yarışmacı bir kadro kurmak isteyen Hull City'de Acun Ilıcalı devreye geçti. Türk iş insanı gelecek sezon iddialı hamleler yapmak için çalışmalarına hız verdi. Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı kadrosuna katan Ilıcalı, Trabzonsporlu futbolu için görüşme yaptı.

Haberin Devamı

ORTA SAHAYA OZAN TUFAN
Acun Ilıcalı'nın hem sahibi olduğu hem de başkanlığını yürüttüğü Hull City, yeni sezon öncesi orta sahaya flaş bir transfer yaptı. Ada ekibi, Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı kadrosuna dahil etti. Tecrübeli futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığı aktarıldı. Ozan Tufan'ın transferi için Fenerbahçe'ye ödenen bonservis bedeli açıklanmadı.

SERİ'DEN VAZGEÇİLDİ
Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı transfer eden Hull City'de orta saha için gündeme gelen bir diğer isim Jean Michael Seri oldu. Tecrübeli orta saha, Hull City'le görüşmelerde bulunmak için hem şehri hem de stadyumu gezdi. Acun Ilıcalı'nın planları arasında büyük bir öneme sahip olan Jean Michael Seri, transfer görüşmelerinin ardından Championship ekibine imza atmaktan vazgeçti. Tecrübeli oyuncunun yeni rotasının Arap ülkeleri olabileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI
Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Hull City'deki son durum hakkında açıklamalarda bulundu. Championship ekibinin transfer çalışmalarını aktaran Acun Ilıcalı, "Hayalini kurduğum isimlerin yüzde 90'ı bizim takımda olacak. Bu söylemesi kolay bir şey ancak günde 6-7 saatimi telefonda transfer görüşmesi yaparak geçiriyorum" dedi.

BERAT ÖZDEMİR KONUŞTU
Trabzonspor forması giyen Berat Özdemir, Slovenya kampında basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Yeni sezondaki hedeflerini anlatan bordo-mavili futbolcu, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile görüştüğü yönündeki iddialara da yanıt verdi.

Acun Ilıcalıdan Trabzonsporlu yıldız için hamle Başkanımız ile görüştü



"SÜPER KUPAYI DA İSTİYORUZ"
Yeni sezonla ilgili olarak Özdemir, "Elbette bu sezon da Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmak istiyoruz. Geçen sezondan daha fazla maç oynayacağız. Geniş bir kadromuz var. Daha da genişleyecektir. Performansları düzenleyebilecek transferler yapılıyor. Süper Kupa da bizim için hedef. Trabzonspor'un olduğu yerde hedefler kupadır. Camiamıza kupayı kazandırmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

"ŞAMPİYONLUKTA OYNAMAYAN OYUNCULARIN DA İMZASI VAR"
Kendi performansı hakkında konuşan bordo-mavili futbolcu, "Bir performans düşüklüğü yaşadığımı ben de düşünüyorum. Ben kendime gelene kadar takım biraz daha oturmuştu. Trabzonspor'da oynayan, yedek diye bir kavram yok. Görev alan ya da almayan oyuncular vardır. Görev almadığımda arkadaşlarıma destek olmaya çalıştım. Belki de şampiyonlukta oynamayan oyuncuların imzası var. Görev aldığımda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım" diye konuştu.

Haberin Devamı

"HULL CITY İLE BAŞKANIMIZ TARAFINDAN GÖRÜŞME OLMUŞ"
Öte yandan Berat Özdemir, transfer iddiaları hakkında "Acun Başkan'a saygılarımı iletiyorum. Kendisiyle bir görüşmem olmadı. Başkan ve hocamız tarafından bir görüşme olmuş sanıyorum. Ama benim tarafımdan bir görüşme yok" dedi.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI
Şampiyonluk kutlamalarının çok özel olduğunu anlatan Berat Özdemir, "Ben kutlamalara ailemi çağırmadım. Ben duygusalım, ailem daha da duygusal. "Başka bir kulüp böyle kutlayamaz" dedim. Taraftarlarımızın sahaya girdiği video var. Halen açıp izliyorum. Yurt dışındaki birçok kulübe de kutlamalarda öncü olduğumuzu düşünüyorum. Umarım tekrarlarını yaşarız" ifadelerini kullandı.

REAL MADRID VE DEVLER LİGİ MESAJI
Trabzonspor forması giyen futbolcu, Devler Ligi'ndeki hedefleri hakkında ise şu açıklamaları yaptı:

"Şampiyonlar Ligi futbolun zirvesi. Öncelikli hedefimiz gruplara kalmak. Şampiyonlar Ligi müziğini defalarca dinletmek istiyoruz. Gruptan çıkmayı hedefleyelim. Santiago Bernabeu'yu görmek istiyorum. Güzel bir deplasman olabilir. Ama Trabzon daha zor diyebilirim."

Haberin Devamı