İngiltere Premier Lig Acun Ilıcalı'nın sürpriz transferi Süper Lig'den! 2+1 yıllık imza

Acun Ilıcalı'nın sürpriz transferi Süper Lig'den! 2+1 yıllık imza

01.09.2022 - 16:19 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Spor Toto Süper Lig'den bir transfer daha yaptı. Deneyimli futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Acun Ilıcalının sürpriz transferi Süper Ligden 2+1 yıllık imza

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu Championship temsilcisi Hull City'nin kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. İngiliz ekibi, Spor Toto Süper Lig'den bir ismi daha kadrosuna kattı. 

Haberin Devamı

TÜRKİYE'DE FORMA GİYEN İSİMLER
Acun Ilıcalı ve kurmayları transfer çalışmalarında ağırlığı Türkiye'ye verdi. Championship ekibi Allahyar Sayyadmanesh, Doğukan Sinik, Ozan Tufan, Jean Michael Seri, Oscar Estupinan, Benjamin Tetteh, Tobias Figueiredo, Cyrus Christie, Thimothee Lo-Tutala, Ryan Woods ve Salah-Eddine Oulad M'Hand'ı kadrosuna kattı. Hull City'nin yaptığı transferlerde 6 oyuncunun daha önce Türkiye'de forma giymiş olması dikkat çekti.

PELKAS DA SARI-SİYAHLI FORMAYI GİYECEK
Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un bu sezon hiçbir resmi karşılaşmada süre vermediği Dimitris Pelkas, Hull City'ye transfer oluyor. İngiliz basınında yer alan habere göre Pelkas kısa süre içinde İngiltere'ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Haberin Devamı

ILICALI: BİR SÜRPRİZİMİZ DAHA OLACAK
Acun Ilıcalı, Pelkas transferinin dışında bir sürpriz transferin daha olabileceğini vurgulamış, "Bir transfer hedefimiz daha var. Taraftarlarımıza son sürprizimiz olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalının sürpriz transferi Süper Ligden 2+1 yıllık imza

ADAMA TRAORE HULL CITY'DE

Acun Ilıcalı'nın sürprizi, Hatayspor forması giyen Adama Traore oldu. Hull City, deneyimli futbolcuyu 2+1 yıllığına kadrosuna kattığını resmen duyurdu. 26 yaşındaki Malili futbolcu, geçen sezon toplam 18 kez Hatayspor forması giyerken, takımına 1 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.