Adana Demirspor Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak'tan Ronaldo açıklaması

Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak'tan Ronaldo açıklaması

23.11.2022 - 20:45 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası arasında 24 puanla 3. sırada giren Adana Demirspor'da transfer söylentileri gelmeye devam ediyor. Başkan Murat Sancak, Manchester United ile yollarını ayıran Ronaldo ile ilgili açıklama yaptı.

Adana Demirsporda Başkan Murat Sancaktan Ronaldo açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de zirveye oynayan Adana Demirspor'da transfer söylentiler gelmeye devam ediyor. Başkan Sancak'tan Ronaldo ile ilgili açıklama geldi.

Haberin Devamı

BALOTELLI'NİN AYRILIĞI ÇOK KONUŞULDU
Adana Demirspor'da İtalyan golcü Mario Balotelli'nin takımdan ayrılışı çok konuşuldu. İtalyan forvet, teknik direktör Vincenzo Montella ile yaşadığı sorunlar ve takımdan ayrılma isteği sonucunda İsviçre temsilcisi Sion'a transfer oldu.

Balotelli geçtiğimiz sezon 31 Süper Lig maçında 18 gol atıp 4 asist yapmıştı. Balotelli'nin bu performansı yıllar sonra kendisini İtalya Milli Takımı'na kadar taşımıştı.

SANCAK: BALOTELLI ERKEN GİTSEYDİ SUAREZ LİSTEMİZDEYDİ
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Mario Balotelli takımdan erken gitseydi, listemizde Luis Suarez, Cavani, Pato ve Hulk gibi bazı oyuncular vardı. Bunlarla görüşmeler yapacaktık ama Mario bizi o kadar oyaladı ki kimseyle görüşemedik."

Haberin Devamı

Adana Demirsporda Başkan Murat Sancaktan Ronaldo açıklaması

DZYUBA İLE YOLLAR AYRILDI
Rus forvet Dzyuba'yla yollarını ayıran mavi-şimşeklerde Galatasaraylı Gomis'in yanı sıra yine Galatasaraylı eski sağ bek Mariano'nun isimleri ortaya atıldı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 37 yaşındaki Fransız golcü Gomis ve A.Mineiro'da oynayan 36 yaşındaki Brezilyalı Mariano'yla ilgili haberlere sosyal medyada, "Yalandan kim ölmüş!" cevabını verdi.

RONALDO İÇİN AÇIKLAMA
Manchester United'ın dün resmen yollarını ayırdığı Cristano Ronaldo'nun yeni kulübü merak konusu oldu. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Değerli dostlar buna çökelim bunu alalım demekle olmuyor, Ronaldo’yu alamayız. Alacak olana hayırlı olsun, ayrıca çıkan haberlere itibar etmeyin. Ne transferin yeri ne de zamanı. Ocak ayına kadar transfer gündemimizde yok"

Adana Demirsporda Başkan Murat Sancaktan Ronaldo açıklaması