Adana Demirspor Adana Demirspor'da Mario Balotelli için transfere teklifine veto!

Adana Demirspor'da Mario Balotelli için transfere teklifine veto!

02.02.2024 - 09:33 | Son Güncellenme:

M'Baye Niang ile yollarını ayıran Adana Demirspor'da Mario Balotelli için transfer teklifine veto geldi.

Adana Demirsporda Mario Balotelli için transfere teklifine veto

Ocak ayındaki transfer döneminde birçok futbolcusu ile yollarını ayıran Adana Demirspor, Mario Balotelli gelişmesi yaşandı.

Haberin Devamı

2 TRANSFER BİRDEN
Adana Demirspor, hücum hattına iki takviye birden yaptı. Adana Demirspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, 20 yaşındaki Fransız santrfor Breyton Fougeu ile aynı mevkide görev alan 28 yaşındaki Abat Aymbetov kadroya dahil edildi. Adana ekibi, Fougeu ile 2,5+1 senelik anlaşma sağlarken Kazak Aymbetov'u ise 1,5+1 yıllığına renklerine bağladı.

NIANG İLE YOLLAR AYRILDI
İtalya temsilcisi Empoli, Adana Demirspor'dan M'Baye Niang ile sözleşme imzaladı. Senegalli santrfor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı belirtildi. Tecrübeli forvetin kontratında uzatma opsiyonu maddesinin yer aldığı vurgulandı.

BALOTELLI TEKLİFİNE VETO
Sky Sports'ta yer alan habere göre, Salernitana, Balotelli'nin transferi için Adana Demirspor'un kapısını çaldı. Ancak İtalyan ekibinin, 33 yaşındaki santrfor için yaptığı girişimlerin başarısız olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

3 GOL ATTI
M'Baye Niang ile yollarını ayıran Adana Demirspor'un, başka bir santrforunu daha kaybetmek istemediği ve bu nedenle Salernitana'yı geri çevirdiği aktarıldı.

Adana Demirspor'da bu sezon bu sezon 5 maçta süre bulan Balotelli, 3 kez gol sevinci yaşadı.

SAKATLIK YAŞADI
Ekim ayında dizinden sakatlık yaşayan ve diz ameliyatı olan Mario Balotelli'nin sahalara dönüş tarihi ise henüz belli olmadı.

Yazarlar