Adana Demirspor Adana Demirspor'un Hulk ile anlaştığı ileri sürüldü! Gerçek ortaya çıktı

Adana Demirspor'un Hulk ile anlaştığı ileri sürüldü! Gerçek ortaya çıktı

03.01.2023 - 13:10 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de zirve mücadelesi veren ve forvet arayışlarını sürdüren mavi-lacivertli ekibin dünyaca ünlü golcü ile anlaştığı iddia edildi. Skorer bu transferle ilgili gerçeğe ulaştı.

Adana Demirsporun Hulk ile anlaştığı ileri sürüldü Gerçek ortaya çıktı

Adana Demirspor, Mario Balotelli'nin sezon başında Sion'a transfer olmasının gol yükünü çekmek için Artem Dzyuba'yı renklerine katmıştı. Ancak Rus forvet beklenen performansı gösteremedi. 1+1 yıllık sözleşmeye imza atan deneyimli golcünün sözleşmesi geçtiğimiz kasım ayı başında karşılıklı olarak feshedildi. Mavi-lacivertli ekipte 5 maça çıkan Dzyuba, ligde sadece Fenerbahçe’ye gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER YAPILDI AMA

Adana temsilcisinin bu gelişmelerin ardından teknik direktör Vincenzo Montella'nın talebi doğrultusuna forvet arayışları devam ediyor. Adana Demirspor'un dünyaca ünlü yıldız Hulk ve kulübü Atletico Mineiro ile her konuda el sıkıştığı ileri sürüldü.

Skorer, transfer iddialarının ardından gerçeği ortaya çıkardı. Adana Demirspor yönetiminin Brezilyalı golcü ile transfer görüşmeleri yaptığı belirtildi. Ancak 10 milyon euroya varan maliyet nedeniyle Hulk transferinin şimdilik askıya aldığı öğrenildi.

46 MAÇTA 29 GOL, 5 ASİST

Bir dönem Beşiktaş'ın da transfer gündemine gelen Hulk, bu sezon Atletico Mineiro forması ile 46 maça çıktı. Brezilyalı futbolcu 29 gol, 5 asistlik performans sergiledi. 

Haberin Devamı

 

Adana Demirsporun Hulk ile anlaştığı ileri sürüldü Gerçek ortaya çıktı