ING Basketbol Süper Ligi Ahmet Düverioğlu'nun anneannesi depremde hayatını kaybetti

Ahmet Düverioğlu'nun anneannesi depremde hayatını kaybetti

07.02.2023 - 18:01 | Son Güncellenme:

Frutti Extra Bursaspor forması giyen tecrübeli basketbolcu Ahmet Düverioğlu'nun anneannesi yaşanan depremde hayatını kaybetti.

Ahmet Düverioğlunun anneannesi depremde hayatını kaybetti

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde çok sayıda vatandaşımızı kaybetmemize yol açan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler, sporu ve sporcuları da vurdu.

Haberin Devamı

Bir dönem Fenerbahçe Beko'da da forma giyen ve şimdilerde Frutti Extra Bursaspor için mücadele eden Ahmet Düverioğlu'nun anneannesi yaşanan depremde hayatını kaybetti.

Ahmet Düverioğlu’nun enkaz altındaki kuzeni Nilay Aydoğan'dan ise henüz haber alınamadı.

Bursa ekibinden yapılan açıklamada, "Sporcumuz Ahmet Düverioğlu’nun kıymetli anneannesinin Malatya’da yaşanan depremin ardından hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Hala enkaz altında olan kuzeni Nilay Aydoğan'ın da en kısa sürede kurtarılmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

FENERBAHÇE VE ANADOLU EFES'TEN TAZİYE MESAJLARI

Fenerbahçe, eski basketbolcusu için taziye mesajı yayınladı. sarı-lacivertli kulüpğ paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Eski oyuncularımızdan Ahmet Düverioğlu'nun kıymetli anneannesinin deprem sebebiyle Malatya’da hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı ve sabır dileriz. Ahmet Düverioğlu’nun henüz enkaz altından çıkarılamayan kuzeni Nilay Aydoğan'ın da en kısa sürede kurtarılmasını temenni ediyoruz."

Haberin Devamı

Anadolu Efes de Ahmet Düverioğlu için taziye mesajı yayınladı: Frutti Extra Bursaspor oyuncusu ve eski oyuncularımızdan Ahmet Düverioğlu'nun kıymetli anneannesinin Malatya'daki deprem sebebiyle hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı ve sabır dileriz.