Beşiktaş Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Aday olmayacağım

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: Aday olmayacağım

07.11.2023 - 13:33 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Çebi, adaylık ile ilgili son kararını duyurdu. Çebi, "Kulübü korumak için verdiğim cevap için bana tepki gösteren Beşiktaşlılara hakkımı helal etmeyeceğim. Benim kırılma noktam orasıydı." dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İŞTE O AÇIKLAMALAR

"12 sene önce bu kulübe geldim. Ne kadar zor dönemler olduğunu hatırlatmaya gerek yok. O dönemde 2 şampiyonluk ve Avrupa'da namağlup gruptan çıktığımız bir dönem oldu. Daha sonrasında 1 yıl ara verdim, aranın sonunda da buraya göreve geldik."

"Pandemide herkes evinde otururken biz bir şekilde çalıştık ve en zor dönemde 4 tane kupa kazandık."

KAN DEĞİŞİMİNE İHTİYAÇ VAR
"İçinde bulunduğumuz sıkıntılı bir durum var. Futboldan kaynaklanan.. Üzüntüsünü ve acısını yaşadım. Bu saatten sonra camianın huzura olduğunu ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday olmamaya karar verdik. Camianın kan değişimine ve enerjiye ihtiyacı var. Gitmemi isteyenler, kalmamı isteyenler var. Kalmamı isteyenlere teşekkürler. Gitmemi isteyenlere saygı duyuyorum. Onların da umutları vardır. 120. yılda Beşiktaş'ın başkanlığını yaptım, Cumhuriyetimizin 100. yılında Beşiktaş'ın başkanlığını yaptım. Benim için ayrı bir gurur. Bu gururu bana yaşatan tüm camiama teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı

'PALAVRA ATMAYIN'
"Kim aday olursa olsun, birbirlerine nazik olsunlar. Kaybeden yarın diğerine 'Başkanım' demek zorunda kalacak. Palavra atmayın, dürüst olun. Beşiktaş Genel Kurulu en doğrusunu yapacaktır. Kendisini onlara teslim edin. Aday olacaksanız şimdi aday olun. Seçimden bir ay sonra kapı kapı gezmeyin. Katılımın yüksek olması lazım. Biz büyük camiayız, sadece bunu zaman zaman gösteremiyoruz. Lütfen, rica ediyorum katılım yüksek olsun. Yeni gelen, kendinden gelen önceki yönetimi denetlemeli."

"Sahada oyuncularımızı tezahüratlardan kaçınalım. Bunlar da bir insan. Taraftardan ricam, en azından bundan sonrası için oyunculara sahip çıkın. Başarısız olabilirler ama Beşiktaş formasıyla oynuyorlar. İçindekine saygınız yoksa, formaya saygınız olmalı."

"Tıklanma uğruna yapılanları doğru bulmuyorum. Medyadaki arkadaşlar tavrınızı değiştirin. Siz hakaret ederseniz, genç çocuklar küfür etmeye başlar. Yönetim olan kişisel hırslarınızı, Beşiktaş üzerinden görmeyin."

'HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM'
Tüm camia, deprem zamanı bana sorulan bir soruya, kulübü korumak için verdiğim cevap için bana tepki gösteren Beşiktaşlılara hakkımı helal etmeyeceğim. Benim kırılma noktam orasıydı."

Haberin Devamı

"Başkanınızı güçsüz gösterirseniz, başkanınızın masaya vurması bir anlam ifade etmez. TFF böyle bir şeyi kendisinde hak olarak görmüştür. TFF başarısızdır."

"Beşiktaş'ın TFF'de bir limiti var. Bu limitler, bizim elimizi kolumuzu bağladı. Biz elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz, öbür taraftakiler her türlü yolu bularak bir şekilde bunu aşıyorlar. Ben aşamam arkadaşlar. Beşiktaş'ta hatalı evrak işi ben yapamam."

"TFF parmak sallayamaz. Sokaktaki kişiler gibi konuşamam. O dakikadan sonra şov olsun diye saldırmam Beşiktaş başkanına yakışmaz. TFF başkanı parmak sallamadı. Hatalıdır. Beş dakika bekle kardeşim."

Yazarlar