Beşiktaş Ahmet Nur Çebi ve Mehmet Büyükekşi arasında mektup diplomasisi

Ahmet Nur Çebi ve Mehmet Büyükekşi arasında mektup diplomasisi

20.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş ile Futbol Federasyonu arasındaki gergin ortam, başkanların birbirlerine yazdığı mektuplarla yumuşadı. TFF Başkanı Büyükekşi, “Beşiktaş çok kıymetli bir kulübümüzdür” diyerek, siyah-beyazlıları öven ifadeler kullandı.

Ahmet Nur Çebi ve Mehmet Büyükekşi arasında mektup diplomasisi

Beşiktaş ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki gergin ortam yumuşuyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi arasında bir mektup diplomasisinin yaşandığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Kurulu’nda konuşan Çebi’nin, “Biz depremle ilgili maç yaparken yanımızda olmadınız. Ama şampiyonun olduğu gün bir saatten fazla orada vakit harcadınız. Helali hoş olsun. Ama biz de sizi beklerdik” demesi üzerine, Büyükekşi’nin “Daha çok beklersiniz” diye konuştuğu iddia edilmişti.

Bunun üzerine Beşiktaş Başkanı, bu sözlerin gerçek  olup olmadığı konusunda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye mektup yazdı. Büyükekşi’nin karşı mektubunda ise, genel kurulda böyle bir cümle kullanmadığını, “Beşiktaş çok kıymetli bir kulübümüzdür. Böyle bir ifade söz konusu değildir” diyerek yanıt verdiği vurgulandı.

Başkan Büyükekşi’nin mektubunda, siyah-beyazlı kulüp ile Başkan Çebi’ye övgü dolu sözler kullandığı da öğrenildi.

Haberin Devamı

ALMANYA'DA 1.5 SAATLİK ZİRVE

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’da devam ettiren Beşiktaş’ta dün Başkan Ahmet Nur Çebi ile Teknik Direktör Şenol Güneş arasında yaklaşık 1.5 saatlik bir transfer görüşmesi gerçekleşti. Takım sabah çalışmasını yaparken, Çebi-Güneş ikilisi de bir araya gelerek son durum değerlendirmesi yaptı. Bu arada Beşiktaş, dün sabah basına açık bir antrenman gerçekleştirdi. Top kapma ve pas oyunu oynayan futbolcular, dar alanda yapılan çift kale maçın ardından, son bölümde orta, kafa ve şut idmanı yaptı. Amir Hadziahmetovic, boğaz enfeksiyonu sebebiyle idmanda yer almazken, Rosier ise takımdan ayrı salonda yenileme idmanı yaptı.