Beşiktaş Ahmet Nur Çebi'den Ömer Erdoğan'a tepki! 'Akıllarını başına alsın'

Ahmet Nur Çebi'den Ömer Erdoğan'a tepki! 'Akıllarını başına alsın'

06.09.2022 - 12:26 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçıyla ilgili olarak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebiden Ömer Erdoğana tepki Akıllarını başına alsın

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sponsorluk anlaşması basın toplantısında MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çebi, MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'ın sözlerine tepki gösterdi.

Haberin Devamı

İŞTE O AÇIKLAMA

"Futbolun amatör tarafında seyircinin de amatörce, duygusalca izlediği bir ortamdan uzaklaşıyoruz. Fanatizmin artmaya başladığı, taraftarların bilerek ya da bilmeyerek kulüplerine zarar verdiklerini görüyoruz. Esefle seyrediyoruz."

Ahmet Nur Çebiden Ömer Erdoğana tepki Akıllarını başına alsın

"HOCALAR AKILLARINI BAŞINA ALSIN"
"Ankaragücü maçında her şey planlıydı. Küfürler de planlıydı. Sahadaki oyuncuların Beşiktaşlı oyuncuları tahrik etmesi de planlıydı. Ömer Erdoğan'ın kendisinden yaşça küçük bir oyuncuyu hedef göstermesi de yakışıksız durumdur. Hocalar akıllarını başına alsın."

"BU KARAR BAŞTAN AŞAĞI KOMİK BİR KARARDIR"
"Josef de Souza gibi yılların kaliteli futbolcusuna, VAR baskısıyla kırmızı kart gösterildi. Bu karar baştan aşağı komik bir karardır."

Haberin Devamı

"KİMSE HADDİNİ BİLMİYOR"
"Bu şahıs dün serbest bırakıldı. Ankaragücü camiasından bazı kendini bilmezler de bunu fotoğraflıyor. Solda da cübbeli biri var. Kimse haddini bilmiyor. Bu insanlar cübbe giyiyor. Ankaragücü Başkanı'nı nazik davranışı ve özür dilemesinden ötürü takdir ediyorum."

"O zaman direkt söylesin, direkt cevap vereyim. Üstüme de alınmıyorum. Ben efendi gibi sorunları TFF'de çözen biriyim. Mikrofonlarda bağırıp çağırmıyorum. Buradan mesajı kim alıyorsa alsın."

"Erden Timur'un 'Bağırmak kolay, TFF'ye baskın ziyaret yapmıyoruz' sözlerini üzerinize alındınız mı?" sorusuna Ahmet Nur Çebi şu cevabı verdi: "Erden Bey iyi çocuktur. Genç arkadaş. Lafların nereye gideceğini öğrenecektir. Bana öyle bir söz söyleyeceğini sanmıyorum. Yandan dolanmak yok."

NELER OLMUŞTU?
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında MKE Ankaragücü, Eryaman Stadı’nda Beşiktaş’ı konuk etti. Mücadele, konup ekibin 3-2’lik üstünlüğüyle bitti. Bitiş düdüğüyle birlikte Ankaragücü’nü destekleyen bir taraftar sahaya atlayarak, Beşiktaşlı futbolcular Cenk Tosun ve Salih Uçan'a arkadan tekme attı. Güvenlik görevlileri olaya hemen müdahale ederken, sahaya giren taraftar yaka paça dışarı çıkarıldı.

Olay sonrası Josef de Souza, hakem Mete Kalkavan tarafından kırmızı kart gördü. Brezilyalı isim, Beşiktaş internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada saldırma niyeti olmadığını vurguladı.

Haberin Devamı

ERDOĞAN: TAHRİK ETTİ
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan maç sonunda şu açıklamaları yapmıştı: Oğuzhan Akgün diye genç bir arkadaş giderken hem kulübemize hem taraftarlarımıza küfür etti. Tahrik etti. Çok ciddi üzüldüm buna. Genç oyuncu kazandıralım diyoruz ama önce kaliteli insan kazandıralım, sonra oyuncu yetişir. Bu yaşta bu saygısızca hareket... Bunun devamında olayların ateşlenmesi nedeniyle çok ağır bir ceza gelecek. Bize yazık değil mi? Daha ciddi eğitim verelim.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI
Ankaragücü tribününden Berkay Ö., korkulukların üzerinden yaklaşık 4 metreden sahaya atladı. Güvenlik görevlilerinin peşinden koştuğu Berkay Ö., Beşiktaşlı futbolculara tekme ile saldırdı. Güvenlik görevlileri tarafından alandan uzaklaştırılan Berkay Ö., polis ekiplerince gözaltına alındı. Berkay Ö., Eryaman Şehit Osman Avcı Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Berkay Ö., polisteki işlemlerinin ardından Ankara Batı Adliyesi'ne sevk edildi.

Haberin Devamı

Berkay Ö., mahkemece yapılan sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.