Şampiyonlar Ligi Ajax-Lille Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Ajax-Lille Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

17.09.2019 - 15:57 | Son Güncellenme:

Ajax-Lille maçı için geri sayım başladı. UEFA Şampiyonla Ligi H grubu ilk maçında Hollanda temsilcisi Ajax, Amsterdam Arena'da Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'i kadrosunda bulunduran Fransız ekibi Lille'i sahasında konuk edecek. Geçtiğimiz sezon turnuvada ortaya koyduğu performans ile göz dolduran Ajax bilindiği üzere yarı finalde Tottenham'a elenerek turnuvaya veda etmişti. Peki Ajax-Lille Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Ajax-Lille Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda

Ajax-Lille maçının başlamasına artık saatler kaldı. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ilk maçında geçtiğimiz sezonun flaş ekibi Ajax, sahasında Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'li Lille'i konuk edecek. Amsterdam Arena'da oynanacak olan müsabaka öncesinde futbolseverler bu maçın yayın bilgilerini araştırmaya başladı. Peki Ajax-Lille Şampiyonlar Ligi H grubu ilk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

AJAX-LİLLE ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Ajax-Lille Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Şampiyonlar Ligi' nde ilk hafta maçları arasında en dikkat çeken müsabakalardan bir tanesi olan Ajax-Lille maçında Sırp hakem Srdjan Jovanovic düdük çalacak. Johan Cruyff(Amsterdam Arena)'da oynanacak olan müsabaka beIN SPORTS MAX HD 2 ekranından naklen yayınlanacak.