Dünyadan Futbol Al-Nassr'da şok ayrılık! Ronaldo ile tartışmıştı, işine son verildi

Al-Nassr'da şok ayrılık! Ronaldo ile tartışmıştı, işine son verildi

12.04.2023 - 15:41 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan Ligi'nde Ronaldo'nun forma giydiği Al-Nassr'ın Al-Feiha karşılaştığı ve golsüz biten mücadelenin ardından takımda kriz baş gösterdi.

Al-Nassrda şok ayrılık Ronaldo ile tartışmıştı, işine son verildi

Suudi Arabistan Pro Lig Ligi'nin (şu haftasında) Al-Feiha'ya karşılaşan Al-Nassr golsüz beraberlikle ayrılan Al-Nassr, lider Ittihad FC'nin 53 puanla 3 puan gerisinde bulunuyor. Zirveden bir adım uzaklaşan Al-Nassr'da Ronaldo'nun rakip oyuncu ve teknik direktör Rudi Garcia ile yaşadığı tartışma bayağı konuşulmuştu.

Haberin Devamı

'OYUNCULARIN PERFORMANSINDAN MEMNUM DEĞİLİM'
Takımın 1 puan almasının ardından oyuncuları ile ilgili sert açıklamalarda bulunan teknik direktör Rudi Garcia şunları söyledi: "Sonuç kesinlikle kötü ve mutlu değiliz. Oyuncuların performansından memnun değilim. Onlardan, bir önceki maçla aynı seviyede oynamalarını istedim ama bu olmadı. Böyle olmaz. Yedi maç kaldı, toparlanmaya çalışacağız, iki puan kaybettikten sonra kolay olmayacağını anladık ama yine de her şey mümkün."

Al-Nassrda şok ayrılık Ronaldo ile tartışmıştı, işine son verildi

RUDI GARCIA'NIN GÖREVİNE SON VERİLDİ
İspanyol basını Marca'nın haberine göre, Al-Nassr teknik direktör Rudi Garcia'nın görevine son verdi. Fransız hocanın görevine son verilmesinde aldığı sonuçlar ve oyuncularla olan kötü ilişkisinin etkili olduğu söylendi. İddianın ardından bu kararın alınmasında Ronaldo'nun pay sahibi olabileceği konuşuluyor. Şampiyonluk yarışında geçen ay rakibi Al-Ittihad'a yenilen ve ardından Al-Feiha ile berabere kalan Al-Nassr, 18 Nisan'da Al-Hilal'le karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı