Dünyadan Futbol Al Nassr'da Talisca'dan bayrak kavgası! Sahanın ortasında birbirine girdiler

Al Nassr'da Talisca'dan bayrak kavgası! Sahanın ortasında birbirine girdiler

12.08.2023 - 22:04 | Son Güncellenme:

Al Nassr ve Al Hilal, Arap Kulüpler Şampiyonası final müsabakasında karşı karşıya geldi. Cristiano Ronaldo'nun damga vurduğu maçı Al Nassr 2-1'lik skorla kazandı ve kupanın sahibi oldu. Mücadelenin ardından galibiyeti kutlayan Anderson Talisca, sahanın ortasına bayrak dikmeye çalıştığı esnada ortalık savaş alanına döndü.

Al Nassrda Taliscadan bayrak kavgası Sahanın ortasında birbirine girdiler

Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Al Nassr, Jorge Jesus'un takımı Al Hilal ile Arap Kulüpler Şampiyonası final maçında kozlarını paylaştı. Heyecan dolu müsabakayı Al Nassr, Ronaldo'nun golleriyle 2-1 kazandı ve şampiyon oldu. Anderson Talisca, şampiyonluk sonrası sahanın ortasına bayrak dikmeye çalışınca ortalık karıştı.

Haberin Devamı

2 KIRMIZI KART

Heyecan dolu maçın 71. dakikasında hakem kırmızı kartına başvurdu. Al Nassr'da forma giyen Al Amri, rakibine yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Daha sonra maçın 78. dakikasında Al Nassr'da Boushal da kırmızı kart gürdü.

RONALDO, TAKIMI SIRTLADI

Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal, mücadelenin 51. dakikasında Michael'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Portekizli yıldız, 74. dakikada attığı golle skora eşitliği getirdi. Maçın normal süresi 1-1 bitti ve müsabaka uzadı. Bu kez uzatma devrelerinde Cristiano Ronaldo, 98. dakikada takımını skorda öne geçirmeyi başardı ve karşılaşma da bu gol neticesinde 2-1'lik Al Nassr üstünlüğü ile sona erdi.

Al Nassrda Taliscadan bayrak kavgası Sahanın ortasında birbirine girdiler

OYUNDAN ÇIKTI

Al Nassr adına maça damga vuran ve takımına şampiyonluğu getiren Cristiano Ronaldo, 115. dakikada sedyeyle oyundan çıkarak yerini Ali Al Hassan'a bıraktı.

Haberin Devamı

JORGE JESUS İLE TARTIŞTI

Mücadelenin 77. dakikasında Cristiano Ronaldo ile Jorge Jesus arasında bir tartışma yaşandı. İki Portekizli isim, kenarda bir diyalog yaşadılar.

MAÇ SONU BAYRAK KAVGASI

Kupanın sahibi olan Al Nassr, maçtan sonra galibiyeti kutladı. O esnada Anderson Talisca, Al Nassr'ın bayrağını sahanın ortasına dikmeye çalıştı. Bunu gören Al Hilal futbolcuları, Talisca'yı engellemek isteyince ortalık karıştı. İki takım futbolcuları birbirine girdi.

Al Nassrda Taliscadan bayrak kavgası Sahanın ortasında birbirine girdiler