Galatasaray Aldatma iddiasına ceza! Wanda Nara ve Mauro Icardi acımadı

Aldatma iddiasına ceza! Wanda Nara ve Mauro Icardi acımadı

29.02.2024 - 14:45 | Son Güncellenme:

İtalyan gazetecinin Fabrizio Corona'nın Wanda Nara, Mauro Icardi ve Marcelo Brozovic ile ilgili yaptığı haberle ilgili mahkemeden karar çıktı.

Aldatma iddiasına ceza Wanda Nara ve Mauro Icardi acımadı

Geçtiğimiz yıllarda Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın Icardi'yi Inter'den takım arkadaşı Marcelo Brozovic ile aldattığı yönünde bir haber yapan İtalyan gazeteci Fabrizio Corona'nın Wanda Nara, Mauro Icardi ve Marcelo Brozovic'e tazminat ödemesine karar verildi.

Haberin Devamı

Bugün ilk derece mahkemesinde sona eren ve yıllardır devam eden davada ceza davasının hakimi Angela Scalise, paparazzilerin eski kralını 1500 euro para cezasına çarptırdı. Icardi ve Nara'ya 7500'er euro ve avukat Danilo Buongiorno'nun temsil ettiği Brozovic'e 5 bin euro (dolayısıyla toplam 20 bin euro) tazminat ödemeye mahkum etti.

Corona ayrıca Nara ve Icardi'ye "ayrı davalarda" belirlenecek "zararı onarmaya" mahkum edildi.

Wanda Nara, Nisan 2022'de, kendisi, eşi ve Brozovic'in şikayetlerinden kaynaklanan davada sivil taraf olarak mahkemede ifade vermişti. Nara, bu haberden sonra "sorunların başladığını ve Mauro'nun takım değiştirmek zorunda kaldığını, Inter'in de bu durumu ona yüklediğini, artık kadın bir savcıya sahip olmaması gereken savcıyı değiştirmesi gerektiğinin söylendiğini" açıklamıştı.

Haberin Devamı

Brozovic'in avukatı Danilo Buongiorno, "Cezadan memnunuz, ayrıca geçici olarak tazminat ödemeye mahkum edildi ve daha sonra hukuk davalarında tazminat davası açma hakkımızı saklı tutuyoruz" dedi.

Corona'yı savunan avukat Ivano Chiesa ise "1500 euro'luk bir para cezasından bahsediyoruz, bir mahkumiyet ama sadece parasal bir ceza. Memnun değilim ama temyize gidecek olsak bile para cezası yine de iyi bir şey." sözlerini sarf etti.

Yazarlar