Konyaspor Aleksandar Stanojevic transfer istediği bölgeleri açıkladı! 'Adaptasyon süreci çok zor oldu'

Aleksandar Stanojevic transfer istediği bölgeleri açıkladı! 'Adaptasyon süreci çok zor oldu'

10.08.2023 - 22:04 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, takımdan ayrılan yeni transferi Morgan Schneiderlin'in adaptasyon sürecini atlatamadığını dile getirdi.

Aleksandar Stanojevic transfer istediği bölgeleri açıkladı Adaptasyon süreci çok zor oldu

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Morgan Schneiderlein'in ayrılık sürecini anlatan Stanojevic, "Onu istemediğimi kim söyledi? Tabii sosyal medyadan iyi bilgi aldığımız oluyor. Morgan’ın Türkiye’deki adaptasyon süreci gerçekten çok zor oldu. Asla kendim istemediğimi söyleyemem. Ailesiyle ve buradaki yaşam şartlarıyla ilgili bir adaptasyonu vardı. Medyanın pozitif olarak verdiği bilgiler olabilir fakat bu süreçte kendisinin adaptasyon sürecinin olduğunu söyleyebilirim. Bizimle bir kontrat imzaladı ve 3-4 gün antrenmanlara çıktı. Fakat kendisinin bireysel kararıydı. Bizimle ilgili durum söz konusu değil ve 6 numaraya ihtiyacımız var. Gerçeklik bu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Transfer istediği bölgelerle ilgili konuşan tecrübeli teknik direktör, "Forvet, 6 numara ve bir kanada ihtiyacımız var. Fakat burada olmayan transferlerden şu anda söz etmem doğru olmaz. Geçen sezona baktığımız zaman şu anda ciddi 7 tane oyuncumuz eksik. Tabii ki ihtiyacımız olduğu pozisyonlar var fakat isimlerle ilgili konuşmam burada profesyonel olmaz. Şu anda Morgan ile ilgili bütün konuyu kapattığımızı söyleyebilirim. Fakat acil olarak bir 6 numaraya ihtiyacımız var. Bir forvet ve kanada ihtiyacımız olduğu bariz bir gerçek. Kulübümüz çok ciddi bir çalışma içerisinde. Umuyoruz ki önümüzdeki birkaç gün içerisinde iyi haberler gelecektir" diye konuştu.

YUNUS MALLI: İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ

Haberin Devamı

Konyaspor'un yeni transferi Yunus Mallı da açıklamalarda bulundu. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Yunus Mallı, "Yoğun bir kamp dönemi geçirdik. Özellikle son 2 hazırlık maçı hem oyun olarak hem de skor olarak iyi bir performans sergiledik. Bu özgüvenle Cumartesi günü inşallah sezona da iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takımda herkes bir an önce sezonun başlamasını istiyor. İnşallah güzel bir başlangıç yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Aleksandar Stanojevic transfer istediği bölgeleri açıkladı Adaptasyon süreci çok zor oldu

Performansıyla ilgili konuşan tecrübeli orta saha, "Açıkçası son yıllar istediğim gibi gitmedi farklı nedenlerden dolayı. Ama ben önüme bakmak istiyorum. Kendime inanıp, güvenip geldim buraya. Tekrar futboldan zevk alıp kendimi ispatlamak istiyorum. Buranın futbolculuğuma hem de kişiliğime uygun bir yer olduğunu düşünüyorum ve hissediyorum. Şimdiye kadar da her şey çok iyi gitti. Herkes tarafından iyi karşılandım. Konyaspor camiasına teşekkür etmek istiyorum. İnşallah güzel olacak, buna inanıyorum" açıklamasını yaptı.