Fenerbahçe Ali Koç ve Jorge Jesus zirvesinde dikkatlerden kaçmayan detay! Fotoğrafta ortaya çıktı

Ali Koç ve Jorge Jesus zirvesinde dikkatlerden kaçmayan detay! Fotoğrafta ortaya çıktı

05.04.2023 - 09:16 | Son Güncellenme:

Beşiktaş yenilgisinin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe’de dünkü antrenman öncesi Başkan Ali Koç ve teknik direktör Jorge Jesus bir araya geldi. Sarı-lacivertli ekipte birlik mesajı verilirken bir detay gözlerden kaçmadı.

Ali Koç ve Jorge Jesus zirvesinde dikkatlerden kaçmayan detay Fotoğrafta ortaya çıktı

Sarı-lacivertlilerde 4-2 kaybedilen Beşiktaş derbisinin ardından büyük bir moral bozukluğu hakimdi. Ancak dünkü antrenman öncesi Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, Samandıra’da takımla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Antrenman öncesi teknik direktör Jorge Jesus’la el ele vererek objektiflerin karşısına çıkan Başkan Ali Koç, futbolculara ve teknik heyete yönelik bir konuşma yaptı.

Ali Koç ve Jorge Jesus zirvesinde dikkatlerden kaçmayan detay Fotoğrafta ortaya çıktı

ALİ KOÇ'TAN BİRLİK MESAJI

4-2’lik Beşiktaş yenilgisini arkalarında bırakacaklarını ve son ana kadar hedeflerinin peşinden gideceklerini vurgulayan Başkan Koç, birlik beraberlik mesajı verdi. Bilhassa Brezilya basınında önceki gün çıkan ‘sözleşme fesih’ haberleri sonrası oluşan bu birlik beraberlik tablosu dikkat çekti.

Fenerbahçe’de Jorge Jesus’la sezon sonuna kadar yola devam edilmesi planlanıyor. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden de ziyaret, “Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, antrenman öncesi teknik heyet ve takımımızla bir araya geldi. Takıma ve teknik ekibe desteklerine ileten Başkanımız Ali Y. Koç, çalışmanın bir bölümünü de izledi” ifadeleriyle yayınlandı.

Haberin Devamı

ANTRENMANI TAKİP ETTİ

Ali Koç, ayrıca saha kenarında yönetici Selahattin Baki ile birlikte Jorge Jesus’la hem sohbet etti hem de antrenmanın ilk bölümünü izledi. Öte yandan Jorge Jesus yönetiminde salonda yapılan core çalışmasıyla başlayan antrenman, hemen ardından sahada yapılan koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle devam etti. İdman taktiksel ve bireysel çalışmalarla da sona erdi

GÖZLERDEN KAÇMAYAN DETAY

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş yenilgisi sonrası tartıştığı ve yollarını ayıracağı öne sürülen Jesus’u dün akşamki idmanda ziyaret ederek destek mesajları verdi. Koç’un sürpriz ziyaretinde Jesus’un elini tutarken çekilen kare, Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Ali Koç ve Jorge Jesus zirvesinde dikkatlerden kaçmayan detay Fotoğrafta ortaya çıktı

TAKTİK TAHTASINDA 4'LÜ SAVUNMA KURGUSU

Fanatik'te yer alan habere göre bilindiği üzere Jesus, sarı-lacivertlilerde derbi ve kritik maçlara inatla 3’lü defansla çıkıp, her seferinde hayal kırıklığı yaşamasına rağmen Beşiktaş önünde de inadından vazgeçmedi. Sonuç değişmedi, önceki derbilerdeki kopya gollerle 4-2 kaybetti. Derbiler ve kritik maçlarda sınıfta kalan Portekizli teknik adam ile Başkan Ali Koç'un yaptığı görüşmedeki bir detay gözlerden kaçmadı. Bu kare, taktik tahtasında 4'lü savunma kurgusu yapan Jesus'un Ali Koç'la buluşması sonrası 3'lü savunmadan vazgeçtiği şeklinde yorumlandı.

Haberin Devamı