Magazin Alman atlet Alica Ѕchmidt'ten Neymar'a teklif!

Alman atlet Alica Ѕchmidt'ten Neymar'a teklif!

23.06.2022 - 10:58 | Son Güncellenme:

Dünyanın yaşayan en güzel ve en seksi kadın atleti unvanını taşıyan Alman atlet Alica Ѕchmidt'in Neymar paylaşımı çok konuşuldu.

Alman atlet Alica Ѕchmidtten Neymara teklif

Alman atlet Alica Ѕchmidt, geçtiğimiz yıllarda Busted Coverage dergisi tarafından dünyanın yaşayan en güzel ve en seksi kadın atlet seçilmişti. Ѕchmidt'ten Neymar ile ilgili paylaşım geldi.

Haberin Devamı

OLİMPİYATLARA GİDEMEDİ
Geçirdiği sakatlık nedeniyle Tokyo Olimpiyatları'nda yarışma ihtimali zora giren, bağlarında yırtık ve kas problemleri nedeniyle geçtiğimiz sezon neredeyse hiç yarışamamıştı ve güzel sporcu olimpiyatlara gidememişti.

Alman atlet Alica Ѕchmidtten Neymara teklif

3.1 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR
Son olarak Borussia Dortmund'da fitness antrenörü olarak görev yapan Alica Schmidt, kendisine yeni bir takım aradığını açıklamıştı. Daha önce 10 binlerde takipçisi olan Ѕchmidt’in en seksi atlet seçilmesiyle birlikte takipçi sayısı 3.1 milyonu geçti.

Alman atlet Alica Ѕchmidtten Neymara teklif

BİLGİ YARIŞMASINA KATILDI
Alman ekibi Dortmund'tan ayrılan ve sakatlığı nedeniyle olimpiyatlara katılamayan güzel sporcu kendine yeri bir kariyer çizmeye karar verdi. Güzelliği ile 'Dünyanın en seksi sporcusu' olan Alica Ѕchmidt, Almanya'da bir bilgi yarışmasına katıldı. Güzel sporcu için, dış görünüşünün yanı sıra zekasıyla da öne çıktı yorumları yapıldı.

Haberin Devamı

Alman atlet Alica Ѕchmidtten Neymara teklif

NEYMAR'A TEKLİF: YARIŞALIM MI?
Alica Schmidt, Neymar ile çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak, Brezilyalı yıldız futbolcuyu yarışa davet etti. Neymar ile çekildiği fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Schmidt "Yarışalım mı?" diye sordu.

MODELLİK DE YAPIYOR
Alman yıldız, atletizmin yanı sıra modellik mesleği ile uğraşıyor.

2017'de 20 Yaş Altı Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 4x400 bayrak yarışında gümüş, 23 Yaş Altı Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda 4x400 bayrak yarışında bronz madalya kazanarak dikkatleri üzerine çekmişti

Alman atlet Alica Ѕchmidtten Neymara teklif

Avustralya menşeli Busted Coverage dergisinin kendisini "Dünyanın yaşayan en güzel ve en seksi kadın atlet" seçmesine ilişkin konuşan Ѕchmidt, sporun her şeyden önce geldiğini söyleyerek, "Böyle bir unvanı neden aldığımı bilmiyorum. Benim için spor her şeyden önce gelir. Koşularıma konsantre olmak istiyorum” demişti.

 

Yazarlar