Dünyadan Futbol Alman efsaneden Neymar'a: O çok sinsi bir futbolcu!

Alman efsaneden Neymar'a: O çok sinsi bir futbolcu!

23.08.2023 - 18:04 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'in rekor ücretle kadrosuna kattığı Neymar, eleştirilerin odağı oldu. Brezilyalı futbolcu hakkında konuşan Paul Breitner çarpıcı ifadeler kullandı.

Alman efsaneden Neymara: O çok sinsi bir futbolcu

Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal, hücum hattına Neymar'ı dahil etti. Paris Saint Germain'den ayrılarak Suudi Arabistan'a giden Brezilyalı futbolcunun bu kararı büyük şaşkınlık yarattı. Alman futbolunun efsane isimlerinden Paul Breitner, Neymar hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Dudak uçuklatan bir maaş karşılığında Al Hilal'e imza atan Neymar'ı 'sinsi' olarak nitelendiren Paul Breitner'in kullandığı ifadeler dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

2 YILLIK İMZA

Paris Saint Germain'den ayrılan Neymar, 90 milyon euro bedelle Al Hilal'e imza attı. Suudi Arabistan temsilcisi, 31 yaşındaki hücumcuyla 2 yıllık kontrat sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Neymar'ın Al Hilal'de yıllık 100 milyon euro maaş alacağı öğrenildi.

Alman efsaneden Neymara: O çok sinsi bir futbolcu

BREINTER'DEN ŞOKE EDEN SÖZLER

Alman futbolunun efsane isimlerinden Paul Breitner, Al Hilal ile sözleşme imzalayan Neymar'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Neymar'ın tiyatro yaptığını belirten Paul Breitner, "Hareketleriyle son yılların en büyük aktörlerinden biri olan Bay Neymar'ı transfer ettiğiniz için teşekkür ederiz. O, sadece tiyatro yapan mükemmel futbolculardan biri" diye konuştu.

Haberin Devamı

Paul Breitner ayrıca, "O çok sinsi bir futbolcu. Artık ona katlanmak zorunda kalmadığınız için şükretmelisiniz" ifadelerini kullandı.