Beşiktaş Almeida gururlu ve ümitli!

Almeida gururlu ve ümitli!

18.02.2014 - 13:00 | Son Güncellenme:

Ligde her takımın birbirini yenebildiğini söyleyen Beşiktaşlı Almeida, “Bu bizi şampiyonluk yarışı için ümitlendiriyor” dedi

Almeida gururlu ve ümitli

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın Bursaspor’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada fileleri havalandırarak takıma galibiyeti getiren Hugo Almeida, kendisi için önemli olanın takıma yardımcı olabilmek olduğunu söyledi. Futbol hayatının en başarılı sezonlarından bir tanesini geçiren, ligdeki gol sayısını 12’ye çıkararak kariyer rekoruna yaklaşan Portekizli futbolcu ülke basınına açıklamalarda bulundu.

Record gazetesine konuşan deneyimli forvet, “Bugünlerde performansımdan dolayı gurur doluyum. Ancak benim için önemli olan takımıma ve arkadaşlarıma yardımcı olabilmek. Eğer takım olarak başarıya ulaşamayacaksak, kişisel başarının çok da bir anlamı yok. Takımın şampiyonluğuna katkı verebileceksem, daha da mutlu olacağım” dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’de futbolun her geçen gün ilerlediğini de sözlerine ekleyen Almeida, “Türkiye ligi çok zorlu ve rekabet üst seviyede. Dolayısıyla her takım bir diğerini yenebiliyor. Bu da bizim şampiyonluk konusunda ümitlenmemizi sağlıyor ve sonuna kadar yarışı takip etmeye inandırıyor” diye konuştu.