NBA Alperen Şengün'ün kariyer gecesi! Durdurulamadı, New Orleans Pelicans'ı yıktı

Alperen Şengün'ün kariyer gecesi! Durdurulamadı, New Orleans Pelicans'ı yıktı

24.12.2023 - 09:09 | Son Güncellenme:

NBA'de Houston Rockets forması giyen Milli yıldız Alperen Şengün, New Orleans Pelicans karşısında adeta alev aldı. Yıldız basketbolcu mücadelede kariyer rekorunu kırdı. İşte detaylar...

Alperen Şengünün kariyer gecesi Durdurulamadı, New Orleans Pelicansı yıktı

NBA'de heyecan tüm hızıyla sürerken Houston Rockets ile New Orleans Pelicans karşı karşıya geldi. Milli basketbolcu Alperen Şengün'ün yıldızlaştığı mücadele adeta nefesleri kesti.

Haberin Devamı

Kıyasıya rekabete sahne olan maçta Houston Rockets, rakibini 106-104 devirdi, Rockets'a galibiyeti ise Alperen Şengün getirdi.

Bu sonuçla Houston Rockets bu sezon 27. maçında 15. galibiyetini alırken, Pelicans 30. maçında 13. mağlubiyetini aldı.

KARİYER REKORU

Bu sezon inanılmaz bir performans ortaya koyan Milli yıldız Alperen Şengün, New Orleans Pelicans karşısında adeta coştu.

NBA All-Star oylamasının devam ettiği bu günlerde Alperen Şengün, tam 37 sayı ile kariyer rekorunu kırdı. Milli yıldız ayrıca 37 sayısının yanında 11 ribaund ve 6 asist de yaparak double-double ile maçı tamamladı.

Alperen Şengünün kariyer gecesi Durdurulamadı, New Orleans Pelicansı yıktı

'ALPEREN BİR ALL-STAR'

Maçın ardından Alperen Şengün'ün takım arkadaşı Tari Eason, Milli yıldıza övgüler yağdırarak "Alperen Şengün bir All-Star. Bunu herkesin bilmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

OYLAR ALPEREN'E

Taraftarların oyları, NBA All-Star'da ilk 5'e seçilecek oyuncular için önemli yer tutarken Houston Rockets'taki üstün performansıyla tüm dünyanın dikkatini çeken Türk basketbolcu Alperen Şengün de öne çıkan adaylar arasında yer alıyor. All-Star maçı için oy verme süreci, NBA uygulaması ve NBA.com üzerinden başladı. Houston Rockets için listenin başında milli basketbolcu Alperen Şengün bulunuyor.

Yazarlar