Fenerbahçe Altay Bayındır'a dev talip! Transfer için devredeler

Altay Bayındır'a dev talip! Transfer için devredeler

12.01.2023 - 20:17 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de son dönemde gösterdiği performansla eleştirilen Altay Bayındır'a Avrupa devi talip oldu. Çizme basını, Serie A devinin tecrübeli eldiveni transfer listesine dahil ettiğini duyurdu.

Altay Bayındıra dev talip Transfer için devredeler

Fenerbahçe'nin kaptanı Altay Bayındır'a Avrupa'dan talip çıktı. Tecrübeli eldivenle ilgili yaşanan gelişmeyi İtalyan basını duyurdu. Serie A devinin transfer listesindeki diğer isimler de ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonu başında 1 milyon 500 bin euro bedelle kadrosuna dahil ettiği Altay Bayındır, sarı-lacivertlilerde takım kaptanlığına kadar yükseldi. Süper Lig devinde gösterdiği performansla Avrupa devlerinin listesine girmeyi başaran 24 yaşındaki eldiven, son dönemde form düşüklüğüyle taraftarların tepkisini çekti.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-0 mağlup olduğu dev derbide son olarak eleştirileri toplayan Altay Bayındır'la yapılan yeni sözleşme görüşmelerinin askıya alındığı belirtilmişti. Sarı-lacivertliler ile Altay Bayındır arasındaki görüşmelerin askıya alındığı iddiaları sonrası İtalyan basınından flaş bir haber öne sürüldü.

Altay Bayındıra dev talip Transfer için devredeler

SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ ASKIYA ALINDI

Sarı-lacivertlilerde şu anda yıllık 6 milyon TL garanti ücrete oynayan başarılı eldivene yeni sözleşme için senelik 20 milyon TL önerildiği belirtilmişti. Altay Bayındır'ın yeni sözleşme görüşmelerinde yıllık 25 milyon TL istemesi nedeniyle görüşmelerin tıkanma noktasına geldiği vurgulanmıştı.

Haberin Devamı

Altay Bayındır'ın menajerinin yurt dışından tekliflerin olduğunu belirterek, garanti ücretin 25 milyon TL civarına yükseltilmesini istediği kaydedilmişti. 24 yaşındaki eldivenin imza parası da istemesi nedeniyle görüşmelerin askıya alındığı aktarılmıştı.

ALİ KOÇ YANITSIZ BIRAKTI

Fenerbahçe'de sezon başında taraftarların tepkisinin ardından Jorge Jesus ve Ali Koç tecrübeli eldivene destek vermişti. Galatasaray derbisinde gösterilen tepkilerle ilgili sorunun Ali Koç tarafından yanıtsız bırakılması, pazarlık sürecine tepkisinden kaynaklandığı kaydedilmişti.

Altay Bayındıra dev talip Transfer için devredeler

INTER TALİP OLDU

Sporx'in İtalyan basınına dayandırdığı habere göre; Fenerbahçe'de taraftarlar tarafından son dönemde en çok eleştirilen Altay Bayındır transfer haberiyle gündemde. Inter'in, kaleci transferi için adayları arasında Altay Bayındır'ın da olduğu belirtildi. Inter'de sezon sonunda sözleşmesi bitecek isimlerden biri olan Samir Handanovic'in takımdan ayrılabileceği kaydedildi.

Handanovic'in soyunma odasında hala liderlerden biri olduğu ancak ilk 11'deki yerini Andre Onana'ya kaptırdığı vurgulandı. 38 yaşındaki kalecinin bu nedenle sezon sonunda yeni bir maceraya atılabileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

LİSTEDE ALTAY BAYINDIR DA VAR

Inter'in, Handanovic'in yerine bu nedenle kaleci transferi planladığı ve özellikle sözleşmesi bitecek isimlere yöneldiği aktarıldı. Bu isimler arasında Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ın adının da yer aldığı öne sürüldü. Altay'ın sözleşmesinin sezon sonunda biteceğinin altı çizilirken, Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki kaleciyi yeni sözleşme konusunda ikna etmeye çalıştığı vurgulandı.

Altay Bayındıra dev talip Transfer için devredeler

Ancak Altay Bayındır'ın yurt dışında, Avrupa'nın 5 büyük liginde oynamak ve deneyim kazanmak için hazır olduğu ifade edildi.

Altay Bayındır'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 24 yaşındaki kalecinin güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor. Altay Bayındır bu sezon Fenerbahçe'de 28 maçta oynadı ve kalesinde 31 gol gördü.

Yazarlar