Altay Süper Lig'de Altay ve Çaykur Rizespor küme düştü! Erol Bulut maç sonu patladı

Süper Lig'de Altay ve Çaykur Rizespor küme düştü! Erol Bulut maç sonu patladı

06.05.2022 - 21:57 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de küme düşme hattını yakından ilgilendiren Gaziantep FK - Kayserispor maçı oynandı. 1-1 sona eren mücadelenin ardından Altay ve Çaykur Rizespor küme düştü. Maçın ardından Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut kendi taraftarına tepki gösterdi.

Süper Ligde Altay ve Çaykur Rizespor küme düştü Erol Bulut maç sonu patladı

Süper Lig'in 36. haftasında Gaziantep FK ile Kayserispor 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından küme düşen iki ekip daha belli oldu.

Haberin Devamı

1 DAKİKA ARAYLA GOL
Kritik mücadelede ilk gol, konuk ekipten geldi. Kayserispor'da sağ çaprazda topu kontrol eden İbrahim Akdağ ortaladı. İlhan Parlak, altı pasın önünden kafa vuruşu ile kalecinin solundan topu ağlara gönderdi. İlhan Parlak'ın Kayserispor'u 1-0 öne geçirdiği golden yalnızca 1 dakika sonra ev sahibi Gaziantep FK, durumu eşitledi. Sol katta topu kapan Maxim, topla birlikte sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve kalecinin sağına yerden sert vurarak, topu filelerle buluşturdu.

TARAFTARDAN TEPKİ
Karşılaşmanın son dakikalarında ise Gaziantep taraftarının tepkisi dikkat çekti. Maç 1-1 devam ederken taraftarlar son dakikalarda stoperlerin aralarında paslaşmalarını ıslıkladı.

EROL BULUT TARAFTARA PATLADI
Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, taraftarın tepkisiyle ilgili olarak; 

Haberin Devamı

"Sezona baktığımızda aldığımız bir puanla mutlu değiliz. Bulunduğumuz konum... Bu takım daha iyisini hak etti. İstediğimiz puanları alamadık. Bu duruma nasıl biz getirdiysek, buradan çıkarmak da bizim görevimiz. Taraftar tabii ki tepki gösterecek. Taraftardan daha farklı bir şey beklerdim, takımın yanında olmalarını beklerdim maçta. Bize tepki gösterebilirler, bizim yaşadığımız şeyler bunlar."

"NEDEN BAĞIRDIKLARINI BİLİYORUM"
"Birkaç taraftarın bağırmasına tepki vereceğimizi düşünmesinler. Neden bağırdıklarını da biliyorum, oraya gelmeyeceğim. Futbolculara sahip çıksalar daha iyi olurdu"

 

"ÇOK ŞEY KONUŞABİLİRİM AMA YERİ DEĞİL"

Genç teknik adam, "Sezon başında 11 transfer yaptık, bazıları olumlu tepki verdi. Her transfer istediğiniz gibi olmuyor maalesef, bizde de öyle oldu. Unutmayalım ki devre arasında bu takım transfer yapmadı. Çok şey konuşabilirim ama yeri değil, kimse gerçekleri bilmiyor. Gerçekleri de burada açıklamak istemiyorum. Oturup her şeyiyle konuşmamız gerekiyor. 2-3 transfer istemiştim, ekonomik durumda dolayı transfer yapamadık. Transferleri yapanların durumlarını görüyoruz. Kayserispor 4-5 transfer yaptı, hemen hemen aynı puandayız. Bazı mesajları vermişimdir." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı

Mücadele beraberlik ile sonuçlanırken Kayserispor puanını 44 yaptı ve ligin 14. basamağında bulundu. Gaziantep FK ise puanını 43'e yükselterek Süper Lig'de ateş hattının 1 sıra üstünde, 16. sırada yer aldı.

2 KULÜP DAHA DÜŞTÜ

Bu maçın ardından Süper Lig'e veda eden son 2 takım da netleşti. Altay ile Çaykur Rizespor, Gaziantep FK'nın 1 puan alarak, 43 puana yükselmesi ile ligde matematiksel olarak şansı kalmadı. Bitime 3 hafta kala 33 puanda kalan iki takım da gelecek sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek.