İspanya La Liga Ancelotti'den Arda Güler için 'menisküs' cevabı! 'Şu anda çok üzgün'

Ancelotti'den Arda Güler için 'menisküs' cevabı! 'Şu anda çok üzgün'

28.09.2023 - 09:44 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in ABD kampında sakatlanarak İspanya'ya dönen ve sonrasında ameliyat olan Arda Güler uzun süren sakatlığın ardından geçtiğimiz günlerde antrenmanlara başlamıştı. Las Palmas maçının kadrosunda olması beklenen genç yıldız yeniden sakatlandı. Ancelotti, Arda Güler'in son durumunu açıkladı.

Ancelottiden Arda Güler için menisküs cevabı Şu anda çok üzgün

Real Madrid'in Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı milli yıldız Arda Güler'in Las Palmas maçından önce gerçekleştirilen antrenmanda sakatlanması moralleri bozdu. Carlo Ancelotti, Las Palmas galibiyeti sonrası Arda Güler hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve oyuncunun son durumunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

ABD KAMPINDA SAKATLANDI AMELİYAT OLDU

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, eflatun-beyazlıların ABD kampında menisküs sakatlığı geçirdi ve kampı yarıda bırakarak İspanya'ya döndü. Real Madrid sağlık ekibi Arda Güler'in ameliyat olmasına karar verdi.

Real Madrid, Ağustos ayında genç yıldızın ameliyat olduğunu açıklamıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, Arda’nın sağ dizinden artroskopik operasyon geçirdiği ve 18 yaşındaki futbolcunun iyileşme programına yakında başlayacağı belirtilmişti.

Ancelottiden Arda Güler için menisküs cevabı Şu anda çok üzgün

1 AY SONRA GERİ DÖNDÜ AMA...

Sağ dizinden ameliyat olan Arda Güler 1 ayı aşan rehabilitasyon sürecini atlattı ve Real Madrid ile antrenmanlara geri döndü. Genç yıldız Real Madrid tesislerinde ilk kez takım arkadaşlarıyla antrenmanlara başladı.

Haberin Devamı

Carlo Ancelotti, 26 Eylül Salı günü Las Palmas maçı öncesi basın toplantısı düzenledi ve Arda Güler'in maç kadrosunda olabileceği yönünde açıklamalarda bulundu. Ancelotti'nin Arda Güler hakkında yaptığı açıklamada dakikalar sonra Real Madrid, milli yıldızın sol arka adalesinden sakatlandığını duyurdu. 

Dizinden yaşadığı sakatlığı atlatarak antrenmanlara başlayan Arda Güler sol arka adalesinden sakatlanarak Las Palmas maçı öncesi büyük bir şanssızlık yaşadı. İspanyol basını Arda Güler'in yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağını iddia etti.

Ancelottiden Arda Güler için menisküs cevabı Şu anda çok üzgün

ARDA GÜLER'İN SAKATLIĞINDA BÜYÜK ŞÜPHE

Sezon başı itibarıyla Real Madrid’de sakatlıkların çoğalması, dikkatlerden kaçmadı. Kaleci Courtois ve stoper Militao’nun diz bağları koptu. Vinicius ile Carvajal gibi Arda Güler de kas ve kasık sakatlıkları yaşadılar.

Arda’nın sol arka adalesinden yaşadığı sakatlık sonrası gözler bir kez daha, Real’in baş kondisyoneri Antonio Pintus’a çevrildi. Pintus’un ağır idmanlarının ve yüklemelerinin, takımda bu tarz sakatlık sorunlarına yol açtığı konuşuluyor.

Ancelottiden Arda Güler için menisküs cevabı Şu anda çok üzgün

ANCELOTTI, ARDA GÜLER HAKKINDA KONUŞTU

Real Madrid, Las Palmas'ı Brahim Diaz ve Joselu'nun golleriyle 2-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Maçın ardından Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, basın mensuplarının sorusunu yanıtladı. Arda Güler hakkında da açıklamalarda bulunan Ancelotti, Arda Güler'in çok üzgün olduğunu fakat durumunun sanılandan daha iyi olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

Carlo Ancelotti şu sözleri kullandı:

"Antrenmanı bitirdi ve sağlığı gayet iyiydi. Hatta antrenmandaki son golü de kendisi attı. Sonra bir şey hissetti ve küçük bir sakatlık geçirdi. Arda Güler şu an çok üzgün. Menisküs problemini atlattı ama biraz beklememiz gerekiyor. Çok ciddi bir durum değil. Amacımız bugün oynamasıydı."

Ancelottiden Arda Güler için menisküs cevabı Şu anda çok üzgün

Yazarlar