İspanya La Liga Ancelotti'den doğum gününde Arda Güler'e büyük ayıp!

Ancelotti'den doğum gününde Arda Güler'e büyük ayıp!

26.02.2024 - 08:11 | Son Güncellenme:

Real Madrid, La Liga'nın 26. haftasında Sevilla'yı konuk etti. Beyaz Şimşekler, zorlu müsabakayı Modric'in golüyle 1-0 galip bitirdi. Milli futbolcumuz oyuna gireceği sırada teknik direktör Ancelotti kararını değiştirdi.

Ancelottiden doğum gününde Arda Gülere büyük ayıp

Real Madrid, La Liga'nın 26'ncı haftasında Sevilla ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele Real Madrid'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Eflatun-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golü oyuna sonradan giren Luka Modric kaydetti. Hırvat futbolcu 81. dakikada rakip fileleri sarstı.

Haberin Devamı

Ancelottiden doğum gününde Arda Gülere büyük ayıp

Maçta orta hakem Diaz de Mera sakatlandı ve devam edemedi. Onun yerine mücadelenin 4. hakemi düdüğü devraldı.

78'DE OYUNA GİRECEKTİ ANCAK...

Karşılaşmanın 58. dakikasından itibaren ısınan Arda Güler, Ancelotti tarafından oyuna alınmak için kenara kadar geldi. 78. dakikada tam oyuna gireceği anda Modric gol atınca Ancelotti değişiklikten vazgeçti. İtalyan teknik adam, maçın geri kalanında 3 değişiklik yapmasına rağmen milli yıldızımızı oyuna sürmedi.

Ancelottiden doğum gününde Arda Gülere büyük ayıp

8 PUAN FARKLA ZİRVEDE

Bu sonuçla birlikte Real Madrid, puanını 65'e çıkardı ve 8 puan farkla liderliğini sürdürdü. Sevilla ise 24 puanda kaldı. Real Madrid'in ve maçın tek golünü 81'inci dakikada Luka Modric kaydetti. Bu sonucun ardından Real Madrid puanını 65'e yükseltti. Sevilla ise 24 puanda kaldı.

Haberin Devamı