Karagümrükspor Andrea Pirlo bombası! Süper Lig ekibi devreye girdi

Andrea Pirlo bombası! Süper Lig ekibi devreye girdi

25.05.2023 - 19:20 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ten ayrılan Andrea Pirlo konusunda bomba bir iddia ortaya atıldı. İtalyan teknik direktörün, Süper Lig ekibinin radarında olduğu öne sürüldü.

Andrea Pirlo bombası Süper Lig ekibi devreye girdi

Fatih Karagümrük'te başarılı bir performans gösteren ve daha sonra izin isteyip takımdan ayrılan Andrea Pirlo'yla ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi. 44 yaşındaki İtalyan teknik direktörün Süper Lig ekibinin radarına girdiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Andrea Pirlo'yu takımın başına getirmek isteyen Süper Lig temsilcisinin kısa bir süre içerisinde görüşmelere başlayacağı aktarıldı. İşte flaş gelişmenin detayları...

Andrea Pirlo bombası Süper Lig ekibi devreye girdi

34 MAÇTA 11 GALİBİYET

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, sezon başında Andrea Pirlo ile anlaşma sağladı. 44 yaşındaki teknik direktör, İstanbul ekibinin başında 34 maçta şans buldu. Andrea Pirlo bu süreçte 11 kez rakiplerini mağlup etme başarısı gösterdi.

İtalyan çalıştırıcının talebeleri aynı süreçte rakipleriyle 11 kez puanları paylaştı. Öte yandan kırmızı-siyahlılar 12 kez sahadan mağlup ayrıldı.

Andrea Pirlo bombası Süper Lig ekibi devreye girdi

VEDA KARARI, ALPASLAN ERDEM GETİRİLDİ

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, sezonun bitmesine 3 hafta kala Andrea Pirlo ile yollarını ayırma kararı aldı. İtalyan teknik direktörün yerine takımı Alpaslan Erdem'in çalıştıracağı belirtildi.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Sayın Andrea Pirlo ve teknik ekibi ile önümüzdeki sene devam edemeyeceğimiz gerekçesiyle kendisine ve ekibine geleceklerini planlamaları için sezon sonuna kadar izin verdik. Kulübümüz bu süreci en etkili şekilde kullanarak, öncelikle kalan üç maçını da kazanmak için çalışacak ve aynı zamanda yeni sezon için en doğru planlamayı yapacaktır. Andrea ile geçirdiğimiz bir sezondan dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtir ve kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, gelecekte ona ve ekibine başarılar dileriz."

Andrea Pirlo bombası Süper Lig ekibi devreye girdi

RİZESPOR İDDİASI

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Spor Toto Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor, Andrea Pirlo'yu gündemine aldı. Karadeniz ekibinin İtalyan teknik adamı takımının başına getirmek istediği belirtildi.

Andrea Pirlo'yu takımın başına getirmek isteyen Çaykur Rizespor'un kısa süre içerisinde başarılı futbol adamı ile görüşeceği ve anlaşma zemini arayacağı kaydedildi. İtalyan teknik direktör, Fatih Karagümrük'ten önce Juventus'u çalıştırmıştı.