Karagümrükspor Andrea Pirlo geri çeviremeyeceği teklifi açıkladı!

Andrea Pirlo geri çeviremeyeceği teklifi açıkladı!

28.03.2023 - 10:20 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, takımdaki geleceği hakkında İtalyan basınına konuştu. Pirlo ayrıca reddemeyeceği teklifi de açıkladı. İşte detaylar...

Andrea Pirlo geri çeviremeyeceği teklifi açıkladı

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi ve takımdaki geleceği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Birçok konuya değinen İtalyan teknik adam bir itirafta da bulundu. 

Haberin Devamı

10 MAÇLIK SERİ

Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük, Süper Lig’in 26. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir ile 2-2’lik skor ile berabere kalarak ligdei yenilmezlik serisini 10 maça çıkarmıştı. İstanbul temsilcisi bu süreçte Trabzonspor, Kayserispor, Ankaragücü ve Sivasspor karşısında galip gelirken; Konyaspor, Kasımpaşa, Alanyaspor, Beşiktaş, Giresunspor ve Başakşehir müsabakalarında ise sahadan 1 puan ile ayrıldı.

Andrea Pirlo geri çeviremeyeceği teklifi açıkladı

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

2022 Haziran'da takımın başına geçen İtalyan çalıştırıcının sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Karagümrük'le 10 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan İtalyan teknik adamın takımdaki geleceği de merak ediliyordu.

İTALYAN BASININA KONUŞTU

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Andrea Pirlo, geleceği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İtalya dışındaki tecrübelerinden bahseden teknik adam, Karagümrük'ün son durumu hakkında da konuştu: "Serie A benim evim ama ABD ile Türkiye'deki deneyimlerim bana etrafı incelemenin, yeni kültürler tanımanın ve insanlardan bir şeyler öğrenmenin önemli olduğunu gösterdi. Şu anda takımım lşigde dokuzuncu sırada ve Borini 15 gol kaydetti. Ben memnunum, yetişen birçok genç oyuncum var, oyuncularım artık eğleniyor."

Andrea Pirlo geri çeviremeyeceği teklifi açıkladı

LEVENT MERCAN'A ÖVGÜLER

Futbolcularından övgüyle basheden Pirlo, Rayyan Baniya ve Levent Mercan'a ayrı bir parantez açarak, "Rayyan Baniya'yı birçok takım takip ediyor. Ve sonra Levent Mercan'a dikkat edin. O bir ofansif orta saha oyuncusuydu ama onu bek yaptım ve şu anda gayet iyi gidiyor." dedi.

TEKLİFİ AÇIKLADI

Karagümrük'ün kendisine sözleşme yenileme teklifinde bulunduğunu duyuran Pirlo, "Yöneticiler bana sözleşme yenileme teklifinde bulundular, ancak bunu sezon sonunda konuşmak daha iyi. Doğru yerde, uygun programlarla gelişmek benim için daha önemli. Gerisi sonuç olarak geliyor". şeklinde konuştu.

NAPOLI YORUMU

Serie A'da adım adım şampiyonluğa giden Napoli'yi yorumlayan İtalyan teknik adam, "Muhteşem bir yolculuk. Oyunları muhteşem, zor şeyleri bile kolaylaştırıyorlar. Elbette Spalletti sayesinde. Ama aynı zamanda kulübün kadroyu canlandıran politikası sayesinde. Diğer takımlar da gençlere daha fazla yer vermeli." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Andrea Pirlo geri çeviremeyeceği teklifi açıkladı

JUVENTUS İTİRAFI

Daha önce çalıştırdığı eski kulübü Juventus için bir itirafta da bulunan Pirlo, bağını hiç koparmadığını belirterek, "Takımda kalan bazı isimlerden haberler alıyorum. Andrea Agnelli ile de görüştüm. Ayrılsanız bile karşılıklı saygı devam eder. Juventus'a geri döner miydim? Elbette. Juve gibi üst düzey bir kulüp seni ararsa..."