Fenerbahçe Andrea Pirlo'nun gözü Fenerbahçe'de! Transfer etmek istiyor

Andrea Pirlo'nun gözü Fenerbahçe'de! Transfer etmek istiyor

25.08.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig'de sezona istediği gibi başlayamadı. İstanbul temsilcisi, oynadığı 2 maçta da rakiplerine mağlup oldu. Kırmızı-siyahlı ekipte transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde sürpriz bir gelişme yaşandı. Andrea Pirlo'nun Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusunu transfer etmek istediği kaydedildi.

Andrea Pirlonun gözü Fenerbahçede Transfer etmek istiyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te kötü gidişatın ardından gözler transfer çalışmalarına çevrildi. İstanbul temsilcisinin Fenerbahçe'de forma giyen tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için devrede olduğu belirtildi. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

Haberin Devamı

ÇOK SAYIDA TRANSFER YAPILDI

Andrea Pirlo yönetimideki Fatih Karagümrük'te transfer çalışmaları oldukça hareketli geçti. İstanbul temilsicisi kadrosuna çok sayıda takviye yaptı. Otabek Shukurov, Magomed Ozdoev, Mbaye Diagne, Ibrahim Dresevic, Colin Kazım-Richards, Lawrence Nicholas, Emir Tintiş, Efecan Mızrakçı, Levent Mercan, Adnan Uğur, Fatih Kurnaz, Ebrima Colley, Matteo Ricci ve Batuhan Şen'le anlaşma sağlandı.

Haberin Devamı

Andrea Pirlonun gözü Fenerbahçede Transfer etmek istiyor

YILDIZLARA VEDA

Fatih Karagümrük'te geçtiğimiz sezon gösterilen başarılı performansta etkili bir oyun gösteren yıldız isimlerle yollar ayrıldı. Emre Mor, 2 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye imza attı. Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız, Aleksandar Pesic'i kadrosuna dahil etti. Jure Balkovec, Alanyaspor'la anlaşma sağladı. Lucas Biglia, Başakşehir'e imza attı. Vato Arveladze, Neftçi Bakü'yle el sıkıştı. 35 yaşındaki stoper Ervin Zukanovic, Asteras Tripoli ile anlaşma sağladı.

CANER ERKİN'E ALTERNATİF ARAYIŞLARI

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük'te sol bek transferi için harekete geçildi. Galatasaray'dan Emir Tintiş'i kadrosuna katan İstanbul temsilcisinin bu kez gözünü Fenerbahçe'ye çevirdiği kaydedildi.

FİLİP NOVAK İDDİASI

Fatih Karagümrük'ün Fenerbahçe forması giyen Filip Novak'ı transfer etmek istediği belirtildi. 32 yaşındaki sol bek bu sezon sarı-lacivertli formayla 4 maçta toplam 74 dakika sahada kaldı. Fatih Karagümrük'ün transfer etmek istediği Çek futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Haberin Devamı

Andrea Pirlonun gözü Fenerbahçede Transfer etmek istiyor

UZUN YILLARDIR TÜRKİYE'DE

FC Zlin altyapısında yetişen Filip Novak daha sonra Tescoma Zlin, FK Jablonec, Midtjylland ve Trabzonspor'da oynadı. 2017-2018 sezonunda Türkiye'ye gelen Filip Novak, 2020-2021 sezonu başında Fenerbahçe ile anlaşma sağladı. 32 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri 1 milyon euro olarak gösteriliyor.