Skorer Ankara kâbus oldu

Ankara kâbus oldu

22.02.2009 - 01:04 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe bu sezon Ankara deplasmanlarında büyük hayal kırıklığı yarattı. Sarı-lacivertli ekibe suni çim yaramazken, başkentte üç maçta toplam sekiz puan kaybedildi.

Ankara kâbus oldu

Hacettepe’ye 2-1 yenilen Ankaragücü ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe dün gece de Gençlerbirliği’ne 1-0 yenildi. Sarı-lacivertli ekibin rakibine karşı son dönemlerdeki üstünlüğü de bu mağlubiyetle sona erdi. Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile oynadığı son 16 maçta 12 galibiyet almış, 4 kez de berabere kalmıştı. Sarı-lacivertli ekip 2000 - 2001 sezonun ilk yarısında Ankara’da 3-1 yenildiği rakibine böylelikle 9 yıl sonra boyun eğmiş oldu.
Bu arada başkentteki Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçına taraftarlar soğuk havaya rağmen beklenen ilgiyi gösterdi. Fenerbahçe taraftarları, kendilerine ayrılan skorboard tarafındaki kale arkası tribünlerini büyük ölçüde doldururken, ev sahibi ekip izleyicilerine ait bölümlerde ise büyük boşluklar göze çarptı.
Öte yandan, karşılaşma öncesinde, Fenerbahçe’de 1974-1976 döneminde başkanlık yapan Emin Cankurtaran için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Cenazesi bugün toprağa verilecek olan Cankurtaran için sabah Fenerbahçe Kulübü’nde de bir tören düzenlenecek.

Yazarlar