Ankaragücü Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı! Hastaneden ilk açıklama geldi

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'dan Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı! Hastaneden ilk açıklama geldi

11.12.2023 - 22:17 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor, Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 sona ererken mücadelenin bitiş düdüğünün ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yerde iken de tekmelere maruz kalan 37 yaşındaki hakem hastaneye götürüldü. Meler'in son durumu ile ilgili hastaneden ilk açıklama geldi.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

SON DAKİKA GOLÜYLE GELEN BERABERLİK! 

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Emre Belözoğlu'nun ekibi MKE Ankaragücü evinde İlhan Palut'un yönetimindeki Çaykur Rizespor'u konuk etti. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 sona ererken Ankaragücü'nün golü 14. dakikada Olimpiu Morutan'ın ayağından geldi. Çaykur Rizespor'a beraberliği getiren golü ise 90+7'de Adolfo Gaich attı.

Ankaragücü'nde Ali Sowe, 50. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Rizespor'da ise 90+5'te Emirhan Topçu, ikinci sarı kart sonucu oyun dışında kaldı. Bu sonuçla birlikte Ankaragücü puanını 18'e yükseltirken, Çaykur Rizespor 22 puana ulaştı. kaldı. Ligin bir sonraki maç haftasında Ankaragücü deplasmanda Alanyaspor'a konuk olurken, Çaykur Rizespor sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

MAÇ SONU HAKEME SALDIRI!

Maçın ardından sahaya giren bir kişi, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruğun ardından yerde kalan Halil Umut Meler'e saldıran kişi güçlükle sahadan uzaklaştırıldı. Halil Umut Meler'e saldırıyı gerçekleştiren kişinin Ankaragücü Başkanı Faruk Koca olduğu belirtildi.

1/4

2/4

3/4

4/4

MELER'İN SOL GÖZÜ MORARDI

Başkan Koca, Rizespor maçının ardından sahaya girerek karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. DHA'da yer alan habere göre saldırının ardından Halil Umut Meler'in sol gözü morardı.

YERDE YATARKEN TEKMELEDİLER

Yumruğun etkisiyle yere düşen 37 yaşındaki hakem, tekmelere maruz kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına aldı. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkarıldı.

Haberin Devamı

BEYİN TOMOGRAFİSİ ÇEKİLDİ 

Ankara Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan tecrübeli hakem, beyin cerrahisi bölümünde tedavi altındı. Sağlık durumunun iyi olduğu, şokta olduğu öğrenilen Meler’in beyin tomografisi çekildi ve ardından müşahede altına alındı. Yaşanan olayın ardından faal ve eski hakemler ile eski MHK başkanları destek amaçlı hastaneye geldi.

'HAYATİ TEHLİKESİ YOK'

Başhekim Mehmet Yörübulut, Halil Umut Meler'in sağlık durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Hastanemize biraz önce hastamız acil servise başvurdu. Orhan Hocamızla beraber diğer doktor arkadaşlar ilk muayeneler, tomografi ve ileri tetkikler, özellikle kafa travması olması nedeniyle beyinden mide bölgesine kadar tarandı. Şu an için hayati tehlike yok. Sol göz çevresinde kanaması var. Orada küçük bir çatlak var. Önemli bir hayati tehlike gözükmüyor. Kafa travması olması sebebiyle hocamızı sabaha kadar takip edeceğiz. Sabah gerekli tetkiklerin ardından göndereceğiz. Halil Umut Meler ile konuştuk. Hasta mahremiyetine girdiği için aktaramayacağım."

Haberin Devamı

Öte yandan MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın ise hastanede olduğu sağlık kontrollerinin ardından emniyet güçleri tarafından ifadesinin ilerleyen saatlerde alınacağı ve gözaltı işlemlerinin başlayacağı bildirildi.

Ankaragücü Başkanı Faruk Kocadan Halil Umut Melere yumruklu saldırı Hastaneden ilk açıklama geldi

2022'DE BİR TARAFTAR CENK TOSUN'A SALDIRMIŞTI 

4 Eylül 2022'de oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçının son düdüğüyle birlikte sahaya giren bir taraftar, Cenk Tosun'a saldırmış, saldırganı durdurmak isteyen Josef de Souza araya girmişti. Saldırgan taraftara müdahale eden Brezilyalı oyuncu, kırmızı kart görmüş ve bu karar büyük tartışmalara neden olmuştu.  

 

Ankaragücü Başkanı Faruk Kocadan Halil Umut Melere yumruklu saldırı Hastaneden ilk açıklama geldi