Ankaragücü Ankaragücü, Eren Derdiyok ile yollarını ayırdı

Ankaragücü, Eren Derdiyok ile yollarını ayırdı

23.01.2023 - 18:16 | Son Güncellenme:

MKE Ankaragücü, Eren Derdiyok ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Ankaragücü, Eren Derdiyok ile yollarını ayırdı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde İsviçreli forvet oyuncusu Eren Derdiyok ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Haberin Devamı

Başkent ekibinin resmi sosyal hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2021-22 sezonunda kadromuza dahil olan profesyonel futbolcumuz Eren Derdiyok ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Eren Derdiyok'a tüm emek ve hizmetleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz."

Eren Derdiyok, sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı:

Şampiyonluk hedefiyle geldiğim Ankaragücü'ne o hedefe ulaşmak gurur verici. Bu süreçde beni her durumda destekleyen Mustafa hocama ve ekibine, takim arkadaşlarima, yönetime ve muhteşem taraftarımıza cok teşekkür ederim.
Malzemecimizde, masörlerimize , fizyo terapistlerimize, ascilarimiza , garsonlarimiza , temizlikci ablalarimiza , güvenlige ve tüm calisanlara tesekkür ederim. Unuttuğum varsa aff ola.

Haberin Devamı

Takıma gelecekte başarilar diliyorum, iyi yerlere gelmelerini diliyorum. Güzel bir macera başariyla tamamlandi ve Şampiyon olduk. Futbolda maalesef herşey istediğimiz gibi ilerlemiyor, güzel bir sayfa kapandı, yeni sayfa açma vakti geldi. Saygi ve sevgilerimle Eren Derdiyok

Haberin Devamı