Galatasaray Galatasaray'a 'evet' dedi! Hamamcıoğlu seçimi kazanırsa Galatasaray'ın teknik direktörü...

Galatasaray'a 'evet' dedi! Hamamcıoğlu seçimi kazanırsa Galatasaray'ın teknik direktörü...

06.05.2022 - 08:40 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak kongre öncesi adaylardan Eşref Hamamcıoğlu'nun seçimi kazandığı takdirde takımın başına getireceği isim belli oldu. Ünlü teknik adamla anlaşma sağlandı. Yardımcı antrenör de belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaraya evet dedi Hamamcıoğlu seçimi kazanırsa Galatasarayın teknik direktörü...

Galatasaray'da 11 Haziran'daki kongre öncesi başkan adaylarının çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Haberin Devamı

 

Galatasaraya evet dedi Hamamcıoğlu seçimi kazanırsa Galatasarayın teknik direktörü...

TORRENT'LE YOLLARI AYIRMANIN BEDELİ AĞIR

Galatasaray’da tartışmaların odağındaki isim olan teknik direktör Domenec Torrent’le tazminatsız ayrılmanın planları yapılırken, Katalan çalıştırıcının bunu kabul etmemesi durumunda faturası ağır olacağı ortaya çıktı.

1.5 MİLYON EURO İSPANYOL TEKNİK ADAMA

Gelecek sezonun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Galatasaray'da yeni gelecek yönetim 59 yaşındaki teknik adamın biletini keserse, 2 milyon 160 bin euro ödemek durumunda kalacak. Üstelik Torrent ve ekibi, 2022-23 sezonunda başka bir takım çalıştırsa da bu madde geçerli olacak. 2 milyon 160 bin euronun, 1.5 milyonluk kısmını Torrent’e, toplamda 660 bin euronun da yardımcılarına verileceği belirtildi. 

 

Galatasaraya evet dedi Hamamcıoğlu seçimi kazanırsa Galatasarayın teknik direktörü...

RUDI GARCIA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Haberin Devamı

Eşref Hamamcıoğlu'nun, seçilmesi halinde futbolun başına getirmeye hazırlandığı Cenk Ergün, yeni teknik direktör konusunda temaslarına devam ediyor. Ergün'ün son olarak, Fransız teknik adam Rudi Garcia ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Eşref Hamamcıoğlu'nun futbol aklı Cenk Ergün'ün, teknik direktör Rudi Garcia ile anlaştığı öğrenildi. Ergün'ün Avusturya'da kamp yeri baktığı da gelen haberler arasında... 

Galatasaraya evet dedi Hamamcıoğlu seçimi kazanırsa Galatasarayın teknik direktörü...

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Son olarak ülkesinde Lyon'u çalıştıran ve uzun süredir Hamamcıoğlu'nun gündeminde yer alan Garcia'nın, Galatasaray cephesinden gelen teklife, "Evet" cevabını verdiği bildirildi. Hatta bir de transfer listesi hazırlayan Ergün'ün, gündemdeki isimleri Rudi Garcia ile paylaştığı kaydedildi. Diğer taraftan Cenk Ergün'ün, Avusturya'da kamp yeri arayışında olduğu ve şimdiden bir yaz programı çıkardığı belirtiliyor.

TUĞBERK TANRIVERMİŞ YARDIMCI HOCA

Cenk Ergün'ün Rudi Garcia'ya yardımcı olarak İtalya'da büyük işler başaran ve koyu bir Galatasaraylı olan antrenör Tuğberk Tanrıvermiş'i düşündüğü ifade edildi. Riera ile Hakan Balta'nın da aynı ekiple yola devam etmesi planlanıyor. 

Yazarlar