Tenis Antalya’da start verildi

Antalya’da start verildi

24.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin ilk çim kort turnuvası olan Antalya Open’da eşleşmeler belli oldu, heyecan dün oynanan maçlarla başladı.

Antalya’da start verildi

Türkiye Tenis Federasyonu’nun katkılarıyla, Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Antalya Open, dün oynanan maçlarla başladı.

Haberin Devamı

Turnuvada ilk dört seribaşı Dominic Thiem (Avusturya), Paolo Lorenzi (İtalya), Fernando Verdasco (İspanya) ve David Ferrer (İspanya) ilk turu maç yapmadan geçecek. Diğer önemli isimlerden Sırp Viktor Troicki, Arjantinli Carlos Berlocq ile eşleşirken, Belçikalı Steve Darcis de Özbek Denis Istomin ile mücadele edecek. Marsel İlhan ise, 8 numaralı seribaşı Slovak Martin Klizan ile karşı karşıya gelecek.

Wimbledon öncesi en ciddi hazırlık duraklarından olan Antalya Open’a son hafta wildcard ile dahil olan eski dünya 3 numarası David Ferrer ile birlikte turnuvada ilk 50’den 8 sporcu mücadele edecek. TEB BNP Paribas İstanbul Open’dan sonra Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı ikinci ATP 250 turnuvası olma özelliğini taşıyan turnuva 1 Temmuz’daki tekler finaliyle sona erecek.

Haberin Devamı

Kaya Palazzo Belek tesislerindeki turnuva dünyanın yedinci, Türkiye’nin ilk çim kort tenis turnuvası. Wimbledon öncesine denk gelmesi nedeniyle, dev turnuva öncesinde bir hazırlık niteliği taşıyor.

Yazarlar