Antalyaspor Antalyaspor'dan bir ilk! Andrea Pirlo'yu Nuri Şahin yıktı

Antalyaspor'dan bir ilk! Andrea Pirlo'yu Nuri Şahin yıktı

29.04.2023 - 18:55 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Antalyaspor, Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaştı. Heyecan dolu maçta konuk ekip Antalyaspor bir ilk yaşadı.

Antalyaspordan bir ilk Andrea Pirloyu Nuri Şahin yıktı

Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor, Süper Lig'in 32. haftasında Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaştı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelede Antalyaspor bir ilki yaşadı.

Haberin Devamı

Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Antalyaspor'a karşı şu ilk 11'le çıktı: Batuhan, Biraschi, Baniya, Dresevic, Levent, Ozdoev, Shukurov, Bertolacci, Lobjanidze, Diagne, Borini

Antalyaspor ise maça, Helton, Bünyamin, Veysel, Ömer, Cemali, Erdal, Fernando, Doğukan, Fredy, Larsson, Wright ilk 11'i ile çıktı.

GOL PERDESİ AÇILDI

Karşılaşmanın 21. dakikasında sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Fernando arka direğe doğru ortasını yaptı. Ömer topu kafayla altıpasa çevirdi. Veysel'den seken meşin yuvarlağı altıpastaki Doğukan Sinik tavana doğru sert bir vuruş yaparak ağlara gönderdi.

Antalyaspordan bir ilk Andrea Pirloyu Nuri Şahin yıktı

TOP DİREKTEN DÖNDÜ

Müsabakanın 72. dakikasında Larsson'un pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Ndao'nun yakın köşeye doğru yaptığı vuruş yan dikten döndü.

Haberin Devamı

DİAGNE GOLE ÇOK YAKLAŞTI

90+4. dakikada Karagümrük'te Burak Kapacaık'ın sağ kanattan yaptığı ortada penaltı noktasında topla buluşan Diagne'nin zor pozisyonda yaptığı vuruşu kaleci Leite kurtardı.

Antalyaspordan bir ilk Andrea Pirloyu Nuri Şahin yıktı

EKİM AYINDAN SONRA İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ

Süper Lig'de inişli çıkışlı bir grafik çizen Antalyaspor, 31 Ekim 2022 tarihinde 2-0 kazandığı Sivasspor maçının ardından ilk deplasman galibiyetini Fatih Karagümrük karşısında aldı.

GOL ATAMADAN GEÇEN 2. MAÇ

Antalyaspor'a 1-0 mağlup olan Fatih Karagümrük, bu sezon ikinci kez bir iç saha maçından gol atmadan ayrılmış oldu. Karagümrük'ün golsüz geçtiği son iç saha maçı 28 Ekim 2022 tarihinde oynanan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı maçtı.